noodles volos banner

Μετρούν αντίστροφα, με αισιοδοξία και επιστροφές

Αντίστροφα πλέον μετρούν τις μέρες στον Ολυμπιακό Βόλου για τον «τελικό» της Τετάρτης. Λίγα 24ωρα απομένουν για το μπαράζ με την Ξάνθη και το βάρος έχει πέσει κυρίως στην τακτική. Ο Νίκος Παντέλης θέλει οι παίκτες του να παραταχθούν «διαβασμένοι» στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Να μην παρασυρθούν από την αντίπαλη ομάδα.

Μπορεί οι δυο ομάδες να μην έχουν κοντραριστεί φέτος, όμως «γνωρίζονται» πλέον καλά, αφού και ο προπονητής της Ξάνθης, κ. Κεχαγιάς, είδε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ, αλλά και ο Νίκος Παντέλης κατασκόπευσε την Ξάνθη μέσω dvd και των τελευταίων παιχνιδιών της στη Super League.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Σε αυτό έχουν συμβάλλει και οι επιστροφές. Εκτός των γνωστών μόνιμα τραυματιών, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Νίκου Παντέλη. Μόνχε και Αρβανίτης επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ Νικολιάς και Μπρέσκα για προληπτικούς περισσότερο λόγους δεν έχουν μπει στο 100% της προπόνησης, αλλά δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής τους στον τελικό της Τετάρτης. 

Last modified onSaturday, 07 June 2014 12:20