noodles volos banner

Αισιοδοξία και πίστη στον Ολυμπιακό ενόψει μπαράζ

Το πιστεύουν στον Ολυμπιακό Βόλου και εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, που θα κρίνει όλη τη σεζόν. Ενενήντα λεπτά αγώνα χωρίζουν τους ερυθρόλευκους από τον μεγάλο στόχο και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να κατακτήσουν το τρίτο εισιτήριο για τη Super League και να στείλουν την Ξάνθη στη δεύτερη κατηγορία.

Το έργο τους δεν είναι εύκολο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι μπαίνει στο μπαράζ όντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όμως δεν παύει η Ξάνθη να είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και με πρόσφατες παραστάσεις από τη Super League. Εκεί που ποντάρουν οι Βολιώτες εκτός από τη δική τους παρουσία και εμφάνιση, είναι και η διακοπή δύο σχεδόν μηνών για την Ξάνθη, που σίγουρα την έχει επηρεάσει και έχει «κόψει» τον ρυθμό της. Οι Ακρίτες έδωσαν το τελευταίο τους ματς στις 13 Απριλίου, όταν και κέρδισαν με 3-1 τον Παναθηναϊκό. Από τότε με φιλικά παιχνίδια προσπαθούν να κρατηθούν σε αγωνιστική νοοτροπία. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η Ξάνθη μακριά από τα Πηγάδια έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος μόνο την Καλλονή…

Οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Η αναβολή του ματς λειτούργησε εποικοδομητικά για την ομάδα του Νίκου Παντέλη, που είχε περισσότερες μέρες να πάρει ανάσες και να προετοιμαστεί. Το βάρος πέφτει περισσότερο στην τακτική και στην ψυχολογία και ήδη όλοι έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για το ματς της χρονιάς.