noodles volos banner

Μόνο νίκη κόντρα στη Δόξα

Απαγορευτικό είναι για τη Νίκη κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τους τρεις βαθμούς της επιτυχίας, με τους "κυανόλευκους" να μπαίνουν σε μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Σήμερα υποδέχονται τη Δόξα Δράμας στο Πανθεσσαλικό, με σέντρα στις 15:00 και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Λουτσιάνο είχε την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής στο πρωτάθλημα, να δουλέψει και να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές και πλέον αναμένεται να δούμε και δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της Νίκης. Για τη σημερινή αναμέτρηση, έχει να ανατιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Οι Τζιώρας και Σεϊμάν είναι τραυματίες, ο Ριβέρα ανέτοιμος και ο Μπακάλης τιμωρημένος με κάρτες. Πάντως, ο τεχνικός της Νίκης μετρά και δύο επιστροφές, αφού στην αποστολή βρίσκονται μετά από αρκετό καιρό και οι Σοϊλέδης και Γιώτας.

Αναλυτικά η αποστολή της Νίκης: Αποστολίδης, Ταΐρης, Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Ζουλιώτης, Γιώτας, Γκότοβος, Ακασού, Γέσιτς, Τσίτας, Ισαάκ, Ανιέτε, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Πιτταράς, Αργύρης, Μανουσάκης.

Όσον αφορά στη Δόξα, κέρδισε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας τη 2η αγωνιστική κι έκτοτε είχε οκτώ παιχνδία χωρίς νίκη με τέσσερις ισοπαλίες κι άλλες τόσες ήττες. Όμως, βελτίωσε την αγωνιστική και βαθμολογική της εικόνα έχοντας τρία στη σειρά τρίποντα με Πιερικό, Γιαννιτσά, Βατανιακό, όλα με σκορ 2-1. Εκτός πλάνων του Κώστα Βασιλακάκη έμεινε ο νεοαποκτηθείς Μοσχάκης, ο τιμωρημένος Μπουτζίκος και οι Περπερίδης, Αμανατίδης, Χατζηλιάδης, Μουρατίδης, Χαραλαμπίδης, Μπαλής και Μιλένκοβιτς.

Η αποστολή της Δόξας: Δαύκος, Μένκα, Στεργιανός, Κυριακίδης, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Κίκοφ, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Σιάμπος, Περσίδης, Μπέκα, Τουνγκελιδης, Κανετίδης, Στοϊκός, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ, Μουδούρογλου, Διαμαντόπουλος.