noodles volos banner

Άλλο ένα τρίποντο για τους Νέους του Ολυμπιακού

Άλλο ένα τρίποντο για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, που πέρασε νικηφόρα κι από το πλαστικό γήπεδο Ροδιάς Αιγιαλείας κερδίζοντας τον Παναιγιάλειο. Οι "ερυθρόλευκοι" σκόραραν στο 15ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Αλέξανδρου Ζέρη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παγώνης. Πριν το γκολ, ύστερα από επέλαση του Δημητριάδη, προβολή του Παγώνη αποκάνρυνε αμυντικός πριν τη γραμμή του τέρματος, ενώ μετά το 0-1, η ομάδα του Θωμά Μακρή στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες με σουτ του Παγώνη που έφυγε ελάχιστα άουτ, ίδια κατάληξη σε σουτ στην κίνηση από πλάγια του Ζέρη, ενώ στο 35' ο Ξανθάς έπεσε στη γωνία κι απέκρουσε φάουλ.
Στην επανάληψη, στο 56' από γύρισμα του Σαμαρά δεν πρόλαβε ο Ζέρης να βάλει την προβολή, λίγ οαργότερα καλό σουτ του Σκοπελίτη πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών, ενώ ο Σκοπελίτης είχε και δοκάρι όταν "τσίμπησε" την μπάλα σε σέντρα του Σαμαρά κι αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Σαμαράς είχε επίσης ευκαιρία στο 85' με σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου δεν απειλήθηκε παρά μόνο σε δύο στημένες φάσεις, από μία σε κάθε ημίχρονο, σε δυνατό αγώνα που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, ανάμεσα στους οποίους και ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Ν. Κουρμπανάς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ξενάκης, Κύρκος, Γιαννόπουλος, Μπισμπίκος, Ίλντο, Στίκας, Ρότσκας, Οικονόμου, Ιατρόπουλος (46΄ Μπρουτσάϊ), Χριστοδουλόπουλος, Ρόρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Ζέρης, Δημητριάδης, Αναστασίου, Καψιώτης, Γαρυφάλλου, Γιαουπλάρι, Κεσίδης (87' Στρούγγης), Σκοπελίτης (85' Καπούλας), Ντόντος (46' Σαμαράς), Παγώνης (60' Καναβός).

 

Last modified onSaturday, 04 January 2014 20:43