noodles volos banner

Αρχή με Μόνχε για Ολυμπιακό!

Στη Φωτογραφία ο Βιθέντε Μόνχε με το μέλος του Δ.Σ. Θανάση Μπέικο Στη Φωτογραφία ο Βιθέντε Μόνχε με το μέλος του Δ.Σ. Θανάση Μπέικο

Την αρχή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την ανακοίνωση του Βιθέντε Μόνχε έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από δυόμιση χρόνια. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:«Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα σε μία πόλη που αγαπάω πολύ. Θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου για να υλοποιήσει τους στόχους της». 

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βιθέντε Μόνχε ήρθε το 2009. Αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και πέτυχε δύο γκολ και μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οδήγησαν την ομάδα στην πολυπόθητη άνοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Εκεί αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-2011 σε 26 παιχνίδια και πέτυχε τρία γκολ. Με τη φανέλα της Βολιώτικης ομάδας έκανε και τέσσερις συμμετοχές στο UEFA. Οταν η ομάδα διαλύθηκε το καλοκαίρι του 2011 έφυγε για τον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου πραγματοποίησε εννιά εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία. Τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕΚ Λάρνακας.

Η λιτή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Βιθέντε Μόχνε". 

 

Last modified onFriday, 03 January 2014 19:55