noodles volos banner

Ζουλιώτης: «Πάμε για πρωτάθλημα και άνοδο»

Στο περιοδικό για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας μίλησε ο Δημήτρης Ζουλιώτης, που ευχήθηκε το 2014 η Νίκη να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Τόνισε ότι ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, αλλά πώς δεν πρέπει κανείς να ξεχνά τον Ηρακλή. «Έχει στόφα πρωταθλητή», είπε για τον Λουτσιάνο.

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Ουσιαστικά έχουμε διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μαζί με τα πλέι οφ και θα δούμε ανακατατάξεις. Τις έχουμε δει όλες τις ομάδες και ξέρουμε πως παίζουν. Για μένα ο Βόρειος Όμιλος είναι μακράν δυσκολότερος από το Νότιο. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες που οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα και τον κόσμο. Σε ότι αφορά τον όμιλο μας, οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν έχουν ξεχωρίσει. Για τη Νίκη ο απολογισμός είναι θετικός. Είναι μια ομάδα που χτίστηκε από την αρχή το καλοκαίρι και μπόρεσε πολύ γρήγορα να πρωταγωνιστήσει».

Για τη συγκομιδή βαθμών στον πρώτο γύρο: «Είμαι ικανοποιημένος. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών, αλλά για μένα προσωπικά, εξωαγωνιστικοί παράγοντες μας κράτησαν μακριά από την πρώτη θέση. Θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο γύρο κανονικά κόντρα και σε αυτούς που μας θέλουν μακριά από την πρώτη θέση να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

Για το αν η Νίκη και η Κέρκυρα θα είναι οι δύο ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρώτη θέση: «Θεωρώ πως κατά 99% Νίκη και Κέρκυρα θα παλέψουν για την πρώτη θέση και πώς αυτή θα κριθεί στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πιστεύω πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Ηρακλή που είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα θα προσπαθήσει και αυτός να κατακτήσει την πρωτιά».

Για το ματς στην Καρδίτσα: «Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν άτυχοι. Κερδίσαμε κατά κράτος τις προσωπικές μονομαχίες και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Μας έμεινε η πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι φέτος η χρονιά της Νίκης Βόλου: «Ναι είναι φέτος η χρονιά της. Εχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και παράγουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα υγιές, δυνατό και δεμένο σύνολο. Δεν μας φοβίζει τίποτα. Πάμε για το πρωτάθλημα και την άνοδο».

Για τον νέο προπονητή: «Ο νέος μας προπονητής υπήρξε χρόνια ποδοσφαιριστής σε μεγάλες ομάδες, και έχει εμπειρία από δύσκολα παιχνίδια. Έχει τη στόφα του πρωταθλητή. Μας έχει περάσει μια διαφορετική φιλοσοφία και πιστεύω πως θα μας οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας: «Τη Δόξα την κερδίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Δράμα. Ωστόσο δεν πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο εύκολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Χρειάζεται προσοχή ώστε να ξεκινούμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο δεύτερο γύρο».

Για τον κόσμο: «Εξαιρετικός και δυναμικός. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ελπίζω να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Η ευχή του για το 2014: «Εύχομαι να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Last modified onFriday, 03 January 2014 11:01