noodles volos banner

Ανακοίνωσε επίσημα Σκούφαλη ο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναρκαδικό και έπειτα υπέγραψε στην ομάδα του Μενιδίου.

Η ανακοίνωση: «Στην οικογένεια του Αχαρναϊκού ανήκει από σήμερα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής Μανώλης Σκούφαλης. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχαρναϊκός κ. Γιώργος Μωυσιάδης εκ μέρους της Διοίκησης έδωσε σήμερα τα χέρια με τον κ. Σκούφαλη, που ξεκινά αμέσως την προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Προπονητή Γιώργου Βαζάκα.

Ο Μανώλης Σκούφαλης ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1998-99 στη Δόξα Βύρωνα, που τότε αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική. Στην ομάδα του Βύρωνα έπαιξε άλλη μια σεζόν, αν και υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια έπαιξε δυο χρονιές με τον ΦΣ Κοζάνης στην Γ΄ και στη Δ΄ Εθνική. Το 2002 πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό κι επανήλθε στη Β΄ Εθνική.

Στις 24 Αυγούστου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική με την ομάδα του Ακράτητου. Στην ομάδα των Άνω Λιοσίων αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Ακολούθησε μια περίοδος στην Κέρκυρα και το 2007 υπέγραψε στον Πανιώνιο. Σχεδόν αμέσως πήρε θέση βασικού ή της πρώτης αλλαγής, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που πήρε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08, με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν και μετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Κύπελλο Ιντερτότο. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τον Ιούλιο του 2012 και αφού είχε τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννενα βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου».

Last modified onTuesday, 31 December 2013 15:38