noodles volos banner

Η απάντηση της Αναγέννησης Καρδίτσας στον Ανδρέα Πάτση

Η ΠΑΕ της Καρδίτσας δεν άφησε να περάσουν στο… ντούκου τα λόγια και οι χαρακτηρισμοί του Ανδρέα Πάτση για το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και όλα όσα είπε για τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, Αποστόλη Σιαράβα. Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε θίξει το συγκεκριμένο θέμα με το παιχνίδι στην Καρδίτσα. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της Αναγέννησης δίνει τη δική της απάντηση:

«Με αφορμή τις συνεχείς δηλώσεις του προέδρου της Νίκης Βόλου κ. Ανδρέα Πάτση οι οποίες εμπεριέχουν προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές στην ομάδα μας και σε μέλη της οφείλουμε ν' απαντήσουμε τα εξής:

Η Αναγέννηση σεβόμενη την πάγια αρχή της παρείχε άψογη φιλοξενία στην αποστολή της Νίκης Βόλου, στους συνοδούς της και παραχώρησε όλο το πέταλο στους οπαδούς της.

Με κάθε τρόπο προσπαθήσαμε ως διοίκηση να διασφαλίσουμε την άνετη παραμονή των ανθρώπων της Νίκης Βόλου και των φιλάθλων της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας όπως πράττουμε για κάθε φιλοξενούμενη ομάδα.

Το «ευχαριστώ» που εισπράξαμε ήταν καταστροφές, σπασμένα καθίσματα, και συνεχή απαξιωτικά σχόλια από τον κ. Πάτση σε δηλώσεις του!

Ο κ. Πάτσης μίλησε για σκυλιά που έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο, χαρακτήρισε ξεφτίλα τον τερματοφύλακα της ομάδας μας επειδή τραυματίστηκε σε μια φάση του αγώνα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε λόγο για χωριάτες...

Σε ό,τι αφορά την είσοδο του σκύλου δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε ιδιαίτερη ανάλυση! Η είσοδος του συμπαθούς τετράποδου δεν ήταν αποτέλεσμα “δολιοφθοράς” στον αντίπαλο (ήμαρτον!), αλλά ένα απρόβλεπτο συμβάν που το χουμε δει ακόμη και στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου! Άλλωστε αυτό συνέβη αναπάντεχα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα για τρία λεπτά κι ενώ η ομάδα μας είχε επίθεση. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει μετά απ' αυτό; Να κατακυρωθεί το ματς 0-3 υπέρ της Νίκης Βόλου και να εκτελεστεί επί τόπου ο σκύλος;

Σε ό,τι αφορά τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αποστόλη Σιαράβα που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά τους επιστρέφουμε.

Η Αναγέννηση είναι ίσως από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν έχει “τραυματισμούς σκοπιμότητας”. Δεν πέφτουν κάτω οι παίκτες της και δεν το έκαναν ούτε στο συγκεκριμένο ματς παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα.

Πάλεψαν ΟΡΘΙΟΙ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καθαρά και παλικαρίσια, όπως επίσης πάλεψαν και οι παίκτες της Νίκης Βόλου.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος από τους οπαδούς της ομάδας μας οφείλονταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις προκλητικές χειρονομίες του κυρίου που συνόδευε την αποστολή της Νίκης Βόλου που εισήλθε (με ποιά ιδιότητα άραγε;) και στον αγωνιστικό χώρο καθυβρίζοντας και προκαλώντας τους πάντες!

Την ίδια στιγμή στην πλευρά που ήταν οι οπαδοί της Νίκης Βόλου ξηλώνονταν τα καθίσματα της εξέδρας και επιχειρήθηκε "ντου" που απετράπη από την αστυνομία! Γι' αυτό το γεγονός θα μας πει τίποτα ο κ. Πάτσης ή δεν υπέπεσε στην αντίληψή του;

Από κει και πέρα ούτε ένα περιστατικό έντασης μεταξύ των ποδοσφαιριστών και προπονητών δεν υπήρξε, παρά το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε από την απόφαση του διαιτητή.

Όσο για το ποιος αδικήθηκε απ' αυτή την απόφαση φαίνεται και από το βίντεο του αγώνα. ΚΑΜΜΙΑ παράβαση δεν υπήρξε πόσω δε μάλλον πέναλτι στην επίμαχη φάση! Η ουσία είναι πως εξαιτίας αυτής της αναστάτωσης αποβλήθηκε ένας βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας! Άρα η Αναγέννηση είναι αυτή που επλήγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο ματς αλλά και για το επόμενο!

Σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη Βόλου. Σεβόμαστε επίσης και την προσπάθεια του κ. Πάτση, ο οποίος ως νέος παράγοντας στο χώρο του ποδοσφαίρου είχε δείξει ένα συγκεκριμένο ύφος. Οι τελευταίες δηλώσεις, πιστεύουμε ότι είναι απόρροια του εκνευρισμού του και τον αδικούν.

Σ' ο,τι αφορά την Αναγέννηση θα συνεχίσει να πορεύεται με τις πάγιες αρχές της:

Σεβασμός στον αντίπαλο, σεβασμός στο άθλημα που περνάει πολύ δύσκολες ημέρες, σεβασμός στον κόσμο όλων των ομάδων.

Έχοντας δείξει όλα τα παραπάνω στην πράξη κι όχι στη θεωρία, απαιτεί τον ίδιο σεβασμό.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ».

Last modified onSaturday, 28 December 2013 16:55