noodles volos banner

Πανέτοιμος έδειξε ο Γεωργίου και έστειλε το μήνυμα του

Έναν τερματοφύλακα που πολλές ομάδες της Football League θα παρακαλούσαν να τον έχουν στο ρόστερ τους για βασικό, έχει στον πάγκο του ο Ολυμπιακός Βόλου, δείχνοντας το βάθος και την ποιότητα που διαθέτει το έμψυχο δυναμικό του σε όλες τις θέσεις.

Αυτό τουλάχιστον απέδειξε ο Θανάσης Γεωργίου, που πήρε την ευκαιρία και φόρεσε τα γάντια του σε πρώτη επίσημη εμφάνιση για το πρωτάθλημα απέναντι στον Βύζαντα. Ο 27χρονος γκολκίπερ όχι μόνο κατάφερε να επιδείξει τα χαρίσματα του, αλλά σε δύο-τρεις περιπτώσεις, έδειξε άριστα αντανακλαστικά, έκανε εντυπωσιακές επεμβάσεις σώζοντας την εστία του από σίγουρη παραβίαση, επιδεικνύοντας τις δυνατότητες του και πώς η παραμονή του στον πάγκο και στη… σκιά του Θοδωρή Γκίτκου δεν τον έχουν επηρεάσει.

Ο Γεωργίου ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από τον Φωκικό με γεμάτη χρονιά και 39 συμμετοχές και όσοι τον γνωρίζουν από κοντά και παρακολουθούν την εξέλιξη του, δεν μπορούν να μην παρατηρήσουν τη σημαντική του βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Φυσικά και η πολύ καλή του παρουσία του κάτω από τα γκολποστ του Ολυμπιακού Βόλου και η αγωνιστική του άνοδος, αποτελεί απόδειξη ότι ο 27χρονος γκολκίπερ ήταν πανέτοιμος μετά από τόσους μήνες στον πάγκο και δείχνει ότι η σωστή προπόνηση και διαχείριση τον κρατάει σε εγρήγορση και σε φόρμα.

Η αντίδραση του στο γκολ που δέχτηκε ακόμα κι όταν είχαν κριθεί όλα για τον Ολυμπιακό, έδειχνε ότι δεν ήθελε με τίποτα να παραβιαστεί η εστία του και να αποδείξει όλα τα παραπάνω. Ακόμα κι έτσι πάντως το μήνυμα του το έστειλε… 

Last modified onTuesday, 24 December 2013 15:48