noodles volos banner

Λουτσιάνο: "Δικαιούμασταν τη νίκη" (Video)

Με πικρία για το τελικό 0-0 εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο στη συνέντευξη Τύπου καθώς όπως ανέφερε, η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά της έλειψε το γκολ κι άξιζε κάτι παραπάνω από το ένα βαθμό της ισοπαλίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνοβραζιλιάνου τεχνικού και του Κώστα Χαρτσιά:

Λουτσιάνο: "Φεύγουμε με πικρία από την Καρδίτσα, από μια δυνατή έδρα διότι κάναμε 14 τελικές προσπάθειες αλλά δεν πετύχαμε γκολ ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα παιδιά έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ για να κερδίσουμε. Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε τώρα στη διακοπή και θα δουλέψουμε ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι".

Χαρτσιάς: "Είχαμε πολλές ευκαιρίες, πολλές τελικές προσπάθειες κόντρα σε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Είμαστε κάποιους βαθμούς μακρυά από την Κέρκυρα αλλά θεωρώ μέσα στους στόχους μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να φθάσουμε στην πρώτη θέση".

Media

Last modified onMonday, 23 December 2013 10:04