noodles volos banner

Aναζητά το ιδανικό φινάλε στη χρονιά

Nα κλείσει ιδανικά το 2013 με μια ακόμη νίκη που θα συνοδευτεί από πολλά γκολ κι ωραίο θέαμα θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Υποδέχεται στις 15:00 στο ΕΑΚ Βόλου τον Βύζαντα Μεγάρων σε θεωρητικά εύκολο αγώνα, στον οποίον αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων".

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα άφησε εκτός αποστολής τους Μπρέσκα, Μελίσση, Κατσιαρό και Ρόκα ώστε να τους δώσει ανάσες ξεκούρασης, ενώ οι Ακόστα και Γκέσιος από χθες το βράδυ αποτελούν κι επισήμως παρελθόν από την ομάδα. Οι "ερυθρόλευκοι" παίζουν με την προτελευταία ομάδα του Νοτίου Ομίλου, των πολλών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων και αναμένεται να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στην εξαιρετική ως τώρα συγκομιδή τους. Ζητούμενο είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για να αποζημιώσουν τον κόσμο τους που σήμερα θα βρεθεί στο ΕΑΚ. Μάλιστα, στην αποστολή βρίσκονται για πρώτη φορά πέντε παίκτες κάτω των 20 ετών, ορισμένοι εκ των οποίων αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν από τον Ισπανό προπονητή στην αποστολή είναι οι: Γκίτκος, Γκούρμα, Ολίσε, Γιενκά, Αρβανίτης, Κατσίκης, Καπετάνος, Καρράς, Κεσίδης, Κολημήτρας, Ντινόπουλος, Πινδώνης, Κόμνος, Γεωργίου, Ζέρης, Κωστούλας, Γιαλούσης, Δεινόπαπας, Πόνσε.
Όσον αφορά στον Βύζαντα, ήρθε στο Βόλο με 18 παίκτες. Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Θανάσης Σταματόπουλος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τοπαλίδη και η αποστολή έκρυβε εκπλήξεις. Οι Σέρβοι Γιάντριτς και Λούκιτς, που μέχρι πρότινος ήταν αναντικατάστατοι, «κόπηκαν» από τα πλάνα του Σταματόπουλου, μια και μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει για την αξία τους. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουν με τη διοίκηση και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν παρελθόν. Η αποστολή: Μούζος, Μαζιώτης Αλ., Αρναρέλλης, Μαζιώτης Ι., Μανδύλης, Νικολέτος, Παπαεθυμίου, Μπέλερης, Λέκκας, Παπαδημητρίου, Μεντί, Σταμογιάννος, Κοντούλης, Διαμαντάρας, Δελάρδας, Τσακιράκης, Ζάρκος, Μιχαλόπουλος.