noodles volos banner

Πίστη για το διπλό στην Καρδίτσα (18:00, ΟΤΕ tv)

Ντεμπούτο σήμερα για τον Λουτσιάνο ντε Σόουζα στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου σε θεσσαλικό ντέρμπι. Οι "κυανόλευκοι" παίζουν στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση και μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, έχοντας τους φιλάθλους στο πλευρό τους. Σέντρα στις 18:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το ΟΤΕ tv.

Στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου, η Νίκη δίνει δύσκολη εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση που διεκδικεί την είσοδό της στην τετράδα των πλέι οφ και ποντάρει πολλά στην έδρα της. Ωστόσο, το κλίμα στο κυανόλευκο "στρατόπεδο" είναι πολύ καλό μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με Γιαννιτσά και Βατανιακό, αλλά και την πρόσληψη του Λουτσιάνο στην τεχνική ηγεσία. Ο Ελληνοβραζιλιάνος τεχνικός στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο Βόλο, προσπάθησε να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να τονώσει το ηθικό των παικτών του. Άπαντες στη Νίκη γνωρίζουν ότι το σημερινό ματς είναι καθοριστικό και η ομάδα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να ξεπεράσει με επιτυχία κι αυτό το εμπόδιο.
Οι απουσίες δεν λείπουν για ακόμη μία αγωνιστική. Εκτός μάχης είναι ο Γιώτας που έχει τράβηγμα στον προσαγωγό, ο Τζιώρας που ταλαιπωρείται από κύστη στο γόνατο καθώς και ο Σοϊλέδης που είναι ανέτοιμος. Αναλυτικά η 18μελής αποστολή της Νίκης: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Αργύρης, Τσίτας, Πιτταράς, Σεϊμάν, Ακασού, Μπακάλης, Αναστασόπουλος, Χαρτσιάς, Μανουσάκης, Γέσιτς, Ισαάκ, Ανιέτε.
Όσον αφορά στην Αναγέννηση, μοναδική απουσία για τον Σάκη Θεοδοσιάδη ο Κουκούλης που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή. Η αποστολή για τους "κιτρινόμαυρους": Σιαράβας, Τσάμης, Ρόβας, Μίχος, Γκουγκούδης, Οικονόμου, Τζάνης, Δημόπουλος, Χατζηρίζος, Γήτας, Μπιτέλης, Υφαντής, Γεωργακόπουλος, Καραχάλιος, Κόκκινος, Μπουντούρης, Χλωρός, Κρανιώτης και Μπουσινάκης.