noodles volos banner

Λουτσιάνο: "Ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο"

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm μίλησε ο προπονητής της Νίκης Βόλου,  Λουτσιάνο ντε Σόουζα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της κυανόλευκης ομάδας και χαρακτήρισε τους «κυανόλευκους» ευκαιρία για τον ίδιο. Επίσης για το παιχνίδι στην Καρδίτσα είπε πως είναι ένα ντέρμπι σε ένα δύσκολο γήπεδο.

«Είναι μια ομάδα που από την αρχή της χρονιάς έχει βάλει υψηλούς στόχους, έχει μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο, για μένα είναι μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω μαζί με τους ποδοσφαιριστές και να καταφέρουμε η ομάδα να βρεθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, και γενικότερα στην ζωή τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να ιδρώσεις, να δουλέψεις και να κυνηγάς το καλύτερο. Πρέπει να σέβεσαι τον κάθε αντίπαλο και την κάθε ομάδα. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά γνωρίζω το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και ξέρω τις παγίδες που κρύβει».

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας: «Το είπαμε και πριν δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Θα έχει κόσμο, αλλά εμείς θα πάμε με τις δικές μας φιλοδοξίες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα στις προπονήσεις κάτι που είναι πολύ ευχάριστο για μένα και έτσι θα πάμε για τη νίκη».

Για το πρωτάθλημα: «Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ένας ολόκληρος γύρος. Δεν θα θέλω να μιλήσω για άλλες ομάδες. Βλέπω μόνο την ομάδα μου και θέλω το καλύτερο δυνατό».