noodles volos banner

Πειράματα και δοκιμές από Λουτσιάνο

Λίγο οι απουσίες και τα προβλήματα και λίγο το γεγονός ότι είναι ακόμα «νέος» στην ομάδα και προσπαθεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών και ο Λουτσιάνο με πειράματα και δοκιμές προσπαθεί να βρει το καλύτερο δυνατό σχήμα για το Θεσσαλικό ντέρμπι της Νίκης Βόλου στην Καρδίτσα.

Ο 41χρονος τεχνικός που έχει «πιάσει» δουλειά από την Τετάρτη στην ομάδα, προσπάθησε αυτές τις τρεις ημέρες να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του. Το γεγονός ότι οι Ακασού και Μπακάλης παραμένουν αμφίβολοι τον ανάγκασαν να δοκιμάσει και τον νεαρό Αναστασόπουλο, την ώρα που ο Σεϊμάν θεωρείται σίγουρος για τα χαφ. Ακασού και Μπακάλης ναι μεν προπονούνται, αλλά όχι χωρίς ενοχλήσεις κάτι που δείχνει ότι δεν είναι 100% έτοιμοι.  Από κει και πέρα ανακάτεψε την «τράπουλα» δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, αν και δεν αναμένεται κάποια έκπληξη από την πλευρά του.  

Εκτός των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών που νιώθουν ενοχλήσεις, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί ο Γιώτας, ενώ ανέτοιμος κρίνεται και ο Σοϊλέδης.