noodles volos banner

Θα συνεχιστεί το ματς Βύζας – Παναχαϊκή

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, αποφάσισε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το ματς του Βύζαντα Μεγάρων με την ΠΑΕ Παναχαϊκή, που είχε διακοπεί.

Συγκεκριμένα: «Απήλλαξε την ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διέταξε τη συνέχιση του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, της 16-12-2013 από το χρονικό σημείο της διακοπής του, ήτοι από το 73΄ λεπτό, για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που ίσχυαν κατά το χρόνο διακοπής του, σε ημερομηνία και ώρα η οποία θα καθορισθεί από τη διοργανώτρια αρχή εντός δεκαπέντε (15) ημερών. (διακοπή αγώνα)».

Στη συνέχεια όρισε την ημερομηνία του αγώνα: "Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων "ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE του 1ου Ομίλου, ο οποίος διεκόπη στο 73ο λεπτό, ορίζεται να διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 στο «ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ», με ώρα έναρξης την 16:00.
Ο προαναφερόμενος αγώνας θα συνεχιστεί από το 73ο λεπτό που διεκόπη και συνεχίζεται για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή".

 

Last modified onFriday, 20 December 2013 16:10