noodles volos banner

Η κοινή στάση του Ολυμπιακού και της Νίκης στη συνεδρίαση της Football League

Κοινή στάση λόγω των κοινών συμφερόντων τους θα κρατήσουν σήμερα στη συνεδρίαση της Football League για τον αριθμό των ομάδων που θα ανέλθουν από τη δεύτερη στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι δύο Βολιώτικες ΠΑΕ, Ολυμπιακός και Νίκη. 

Η κοινή τους στάση θα έχει να κάνει με το οτι θα πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League και όσα αυτή προέβλεπε με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Ο Ανδρέας Πάτσης κατά την παρουσίαση του Λουτσιάνο, μίλησε για προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει επίσημα οτι θα φτάσει το θέμα μέχρι την ΟΥΕΦΑ κα τη FIFA. 

Συγκεκριμένα στις 12 η Football League συνεδριάζει εκτάκτως, προκειμένου να αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση της Super League σχετικά με την άνοδο. Η 10ήμερη διορία που ζήτησε η διοργανώτρια από την Ομοσπονδία έληξε και στη συνεδρίαση της Παρασκευής (20/12) τα μέλη της - ενημερωμένα πλέον - καλούνται να επιλέξουν μονοπάτι. Ή θα πουν «ναι» σε άνοδο δύο ομάδων και μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League και του τρίτου της Football League ή θα αποφασίσουν ότι παραμένουν πιστοί στην προκήρυξή τους. Προβλέψεις, φυσικά, δεν μπορούν να γίνουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η... καυτή πατάτα θα πάει στην ΕΠΟ, η οποία θα πρέπει να αποφασίσει πόσοι τελικά πέφτουν και πόσοι προβιβάζονται.

Last modified onFriday, 20 December 2013 11:47