noodles volos banner

Μοίρασαν χαμόγελα, ευχές και δώρα (photos)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι κάθε γιορτινή περίοδο και όχι μόνο επιδεικνύει με πολλούς τρόπους το κοινωνικό της πρόσωπο. Το πρωί της Πέμπτης ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές μοίρασαν χαμόγελα, ευχές και δώρα στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Οι πρωταγωνιστές του φετινού Ολυμπιακού, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, έπαιξαν μαζί τους και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, έδειξαν ότι βρίσκονται στο πλευρό ευπαθών ομάδων και συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Αντιπροσωπεία παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον Μάνουελ Ρόκα, τον Ηλία Σολάκη, τον Φίλιππο Μπολοβίνη και το μέλος της διοίκησης Γιάννης Καφενταράκης, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΕΛΕΠΑΠ, προκειμένου να δώσουν χαρά και να μοιράσουν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Ο Ηλίας Σολάκης μιλώντας για την επίσκεψη αυτή, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά που επισκεπτόμαστε αυτό το χώρο και δίνουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά. Τα στελέχη του ιδρύματος κάνουν καταπληκτική δουλειά και να είναι σίγουρα ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι πάντα δίπλα τους».
Από την δική του πλευρά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Μανουέλ Ρόκα, υποστήριξε: «Όταν επισκεπτόμαστε την ΕΛΕΠΑΠ καταλαβαίνουμε όλοι το πόσο σημαντική δουλειά κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και πόση δύναμη έχουν για να βοηθούν αυτά τα μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κάνουμε εμείς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βοηθάμε και να δίνουμε χαρά σ' αυτά τα παιδιά, που την έχουν ανάγκη».
Τέλος η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΕΛΕΠΑΠ, Πέπη Παπανδρέου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που βρίσκεται δίπλα μας. Αλλωστε μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους επισκέψεις και μπορώ να πω ότι είναι η μοναδική ομάδα της Μαγνησίας που το κάνει αυτό».
Εκτός από τα δώρα και τα αυτόγραφα, ο Ηλίας Σολάκης πρόσφερε στο ίδρυμα μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός την Παρασκευή θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Βόλου σε μία αντίστοιχη κίνηση, αγάπης και συμπαράστασης, ενώ την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου θα παραθέσει εορταστικό γεύμα στους άπορους και άστεγους δημότες της πόλης στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ. Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θα παρευρεθεί στο ξενοδοχείο Hotel «PORTARIA» για να γιορτάσει ενωμένη τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. 

Last modified onThursday, 19 December 2013 17:00