noodles volos banner

Λουτσιάνο: "Ηρθα για να κερδίσω την άνοδο με τη Νίκη Βόλου" (video)

Αποφασισμένος για την άνοδο εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής της Νίκης Βόλου, κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίασης σε συνέντευξη Τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ελληνοβραζιλιάνος 41χρονος τεχνικός δήλωσε:

“Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνω καλά. Όταν έφυγα 13 χρονών από το σπίτι μου ήξερα ότι θα περνούσα δυσκολίες. Toέκανα γιατί λατρεύω το ποδόσφαρο. Μετά που σταμάτησα σαν ποδοσφαιριστής, συνέχισα σαν προπονητής και το λατρεύω κάθε μέρα πιο πολύ. Εύχομαι πραγματικά στο τέλος της χρονιάς να πετύχουμε το στόχο. Μόνος στόχος η άνοδος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την προσπάθεια που έχει κάνει ο πρόεδρος, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της Νίκης, να καταφέρουμε μετά από τόσα χρόνια να βγάλουμε την ομάδα κατηγορία.

Όταν γίνεται μια αλλαγή προπονητή είναι για δυο λόγους, είτε δεν μπορεί να κερδίσει είτε κάτι δεν πάει καλά. Θα προσπαθήσω με τους ποδοσφαιριστές να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα. Η φιλοσοφία μου είναι η Νίκη να πετύχει το στόχο που είναι η νίκη σε κάθε αγώνα και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ήρθα για να κερδίσω την άνοδο με τη Νίκη”.

Ανέφερε επίσης ότι θα πρέπει να βρεί μαζί με τους παίκτες ποιο είναι το λάθος στην ομάδα, τι είναι αυτό που λείπει, ενώ ήρθε στο Βόλο όχι για να κοροϊδέψει αλλά για να πετύχει και να δείξει τη δουλειά του. Όσον αφορά σε ερώτηση πως μπορεί να συνδυαστούν τα αποτελέσματα με το καλό ποδόσφαιρο, ήταν σαφής λέγοντας: “Στην Ελλάδα τα θέλουμε όλα μαζί. Εάν κερδίζει η ομάδα χωρίς να παίζει καλά, υπάρχει γκρίνια από τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάκτυλό μου. Εμένα στόχος μου είναι να βγει η ομάδα κατηγορία και δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο τώρα, θα καταφέρω η ομάδα να παίξει κάλο ποδόσφαιρο με τη δουλειά μου, αλλά η ομάδα πρέπει να πάρει τα αποτελέσματα”.

Ακόμη επισήμανε ότι έχει πάρει θετικά στοιχεία από όλους τους προπονητές που δούλεψε μαζί αναφέροντας χαρακτηριστικά τη σοβαρότητα, την πειθαρχεία, την προσωπικότητα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον καθημερινό τρόπο δουλειάς του κ. Ματζουράκη, ενώ στο τέλος είπε πως θα άλλαζε την πρόσκληση που έχει για το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι με το πρωτάθλημα στη Νίκη Βόλου και την προετοιμασία ενόψει της Σούπερ Λιγκ.

Media

Last modified onWednesday, 18 December 2013 16:40