noodles volos banner

Κολονέλο: «Για να ευνοηθούν δύο ισχυρές ομάδες από τον Βόλο»

Ο Ιταλός προπονητής της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, μιλώντας σε  Ιταλική ιστοσελίδα σχολίασε την τοποθέτηση της ομάδας στον βόρειο όμιλο, την απόφασή του να έρθει να εργαστεί στη χώρα μας, ενώ αποκάλυψε ότι τού έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Μας έβαλαν στον βόρειο όμιλο για να ευνοηθούν δύο ισχυρές ομάδες από το Βόλο. Η Νίκη μπήκε στον δικό μας όμιλο και ο Ολυμπιακός στον άλλο. Το αποτέλεσμα; Ατέλειωτα ταξίδια. Το κάθε ταξίδι διαρκεί από 10 έως 13 ώρες. Κοιμόμαστε στο λεωφορείο. Μια φορά είχαμε καταλύσει και σε ξενοδοχείο»

«Μας έβαλαν στον βόρειο όμιλο για να ευνοηθούν δύο ισχυρές ομάδες από το Βόλο. Η Νίκη μπήκε στον δικό μας όμιλο και ο Ολυμπιακός στον άλλο. Το αποτέλεσμα; Ατέλειωτα ταξίδια. Θα μπορούσαμε να ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο, αλλά τα έξοδα είναι πολλά. Παίρνουμε κάθε φορά το καράβι, πάμε στην Κυλλήνη και από εκεί παίρνουμε το λεωφορείο για να πάμε στον προορισμό μας. Το κάθε ταξίδι διαρκεί από 10 έως 13 ώρες. Μετά τα παιχνίδια δειπνούμε, φεύγουμε για την Κυλλήνη, όπου πρέπει να είμαστε στις 20.00. Κοιμόμαστε στο λεωφορείο. Μια φορά είχαμε καταλύσει και σε ξενοδοχείο» λέει αρχικά ο 40χρονος.

Ο Κολονέλο αναφέρθηκε στο πώς έγινε η επαφή και αποφάσισε να έρθει να εργαστεί στην Ελλάδα: «Μου τηλεφώνησε το καλοκαίρι ο Κάρλος Πίτσι. Μου άρεσε η ιδέα. Πήρα το αυτοκίνητο, πήρα το καράβι για Ανκόνα. Αρχικά μου είχαν πει για τον Βύζαντα Μεγάρων. Περίμενα τέσσερις μέρες δίχως να ξέρω τι γίνεται, ήμουν σε θέση αναμονής και τελικά κατέληξα προπονητής στη Ζάκυνθο. Έμεινα εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού και από τον κόσμο».

Πηγή: flnews.gr