noodles volos banner

Χονδροδίνης: "Η εμφάνιση πιστοποιεί ότι είμαστε σε καλή κατάσταση"

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Νίκος Χονδροδίνης από το αποτέλεσμα και τη σημερινή επιβλητική εμφάνιση της Νίκης στην Κατερίνη. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών και του Κώστα Χαρτσιά στη συνέντευξη Τύπου:

Νίκος Χονδροδίνης (προπονητής Νίκης): “Μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα για εμάς, ένα σκορ εύκολο 1-3 με πολλές χαμένες ευκαιρίες, δύο δοκάρια κι οκτώ-εννιά τελικές. Στο ξεκίνημα πιέσαμε και η ομάδα μας έδειξε ότι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Η εμφάνιση πιστοποιεί ότι είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τα απογοητευτικά σκορ που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε να δουλεύουμε”. Για τη μη χρησιμοποίηση του Τζιώρα, ανέφερε ότι ο σέντερ φορ της Νίκης προέρχεται από τραυματισμό και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας, ενώ επίσης επισήμανε πως δεν μπορεί να καταλογίσει ευθύνες στους παίκτες του για τις χαμένες ευκαιρίες καθώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος των “κυανόλευκων”.

Κώστας Χαρτσιάς (ποδοσφαιριστής Νίκης): “Ξέραμε ότι δεν είχαμε περιθώρια να χάσουμε βαθμούς, ήρθαμε σοβαρά, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά, το σύστημα με το ρόμβο μάς βγήκε σε καλό, είχαμε το κέντρο και βγάλαμε πολλές επιθέσεις;,. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Νομίζω ότι είχαμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος, είμαστε σε ανοδική πορεία και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι”.

Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής Βατανιακού): “Η ομάδα της Νίκης διαθέτει ρόστερ που θα ζήλευε κάθε προπονητής, παίκτες με προσωπικότητα, που μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις, και είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσει ψηλά και θα διεκδικήσει την άνοδο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να σηκώσουμε το κεφάλι, να πάμε για τη νίκη στη Δράμα που για εμάς είναι τελικός. Συγχαρητήρια στη Νίκη, είναι ομάδα που ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο κι εύχομαι η επόμενη χρονιά να τη βρει στη Σούπερ Λιγκ”.