noodles volos banner

Πέφτει η αυλαία με τρεις αγώνες

Τη νίκη που θα κλείσει την ψαλίδα στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή του Βορείου ομίλου και την πρωτοπόρο Κέρκυρα θέλει σήμερα η Νίκη Βόλου, στην Κατερίνη κόντρα στον Βατανιακό. Εκτός από το ματς των "κυανόλευκων", η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League πέφτει με άλλες δύο αναμετρήσεις για το Νότιο Όμιλο.

Στα Μέγαρα ο τοπικός Βύζας θα ξεκινήσει την αντεπίθεση για την παραμονή του κόντρα στην Παναχαϊκη, ενώ στην Καλλιθέα η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών που θέλει να... βελτιώσει την θέση του στον βαθμολογικό πίνακα:

ΒΌΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
15:00 (Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης) Βατανιακός - Νίκη Βόλου
Η αποστολή του Βατανιακού: Η πλειοψηφία των παικτών είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας εκτός από τον Θωμά Γιαλαμίδη. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.
Η αποστολής της Νίκης Βόλου: Αποστολίδης, Ταΐρης, Παπαδόπουλος, Αργύρης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Μανουσάκης, Μπακάλης, Γέσιτς, Ανιέτε, Σεϊμάν, Ακασού, Ισαάκ, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Τζιώρας, Τσίτας, Αναστασόπουλος.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Γεωργάρας (Άρτας)

ΝΌΤΙΟΣ ΌΜΙΛΟΣ
16:00 (Εθνικό Μεγάρων, ΟΤΕ TV) Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή
Η αποστολή του Βύζαντα Μεγάρων: Όλοι οι παίκτες πλην των τραυματιών Γκαϊδατζή και Σταμέλου θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο και στη συνέχεια ο Γιάννης Τοπαλίδης θα βγάλει τη 18άδα.
Η αποστολή της Παναχαϊκής: Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Βαγγελόπουλος, Παληγεώργος, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς, Κιάσσος, Λίτσης, Σπίνουλας, Φατίον, Κοντογουλίδης, Πλέγας, Βασιλαντωνόπουλος, Κωστόπουλος, Μαραγκουδάκης, Γεωργίου, Χοτζάλι, Χούσα.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Διαμάντης (Σάμου)

18:00 («Γρηγόρης Λαμπράκης», ΟΤΕ TV) Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών
Η αποστολή της Καλλιθέας: Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Τραγουλιάς, Ποζίδης, Πίκολο, Παγώνης, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Ατματσίδης, Τόρες, Σταύρου, Δημητρίου, Πούλγκα, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Καραλής, Εμβέλε, Λεμά, Χαϊκάλης.
Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Πουρής, Στουρνάρας, Λάμπρου, Τζανής, Παλαιολόγος, Νικολόπολουλος, Φοντακάρο, Μπακομήτρος, Τσιμότζι, Γκεμίσης, Πατσατζόγλου, Κρητικός, Τριανταφύλλου, Σπανός, Ντελέκος, Τσούτσης, Επιτροπάκης, Τσίγκρος.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής)

onsports