noodles volos banner

Για τη... συνέχεια στο ΕΑΚ

Συνέχεια στο νικηφόρο και αήττητο σερί του θέλει να δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που υποδέχεται στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League τον Αχαρναϊκό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μμ και παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος της ερυθρόλευκης ομάδας αναμένεται να ζεστάνει την ατμόσφαιρα και τους παίκτες.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και στους φιλάθλους ενθουσιασμός. Αυτό που πιστεύουν άπαντες είναι ότι ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό θα κάνει ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια, θα πάρει τους τρεις βαθμούς και διατηρήσει από την πρώτη θέση τις αποστάσεις από τους διώκτες του.  Η επιστροφή του Γιώργου Βαζάκα στο ΕΑΚ από τον πάγκο του Αχαρναϊκού δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ο Μάνουελ Ρόκα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά άφησε εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους, τους Ολίσε και Γιενγκά, καθώς και τον νεαρό Κόμνο, που στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε να τον υπολογίζει. Αντίθετα η έκπληξη της αποστολής είναι ο νεαρός Ντινόπουλος.

Οι παίκτες που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή είναι οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Καρράς, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Καπετάνος, Κατσίκης, Πόνσε, Μπρέσκα, Δεινόπαπας, Ακόστα, Γκούρμα, Γκέσιος, Ντινόπουλος, Κωστούλας.