Logo
Print this page

Ισοπαλία για Πιερικό και Τύρναβο

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πιερικός και Τύρναβος για την 12η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κατάφερε να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην Κατερίνη σε ένα ματς που είχε έντονο το Μαγνησιώτικο στοιχείο. Και αυτό γιατί για τους γηπεδούχους, σκόραρε ο Λόρι Κέρι μόλις στο 6’ για να ισοφαρίσει ο Τέλλος. Συγκεκριμένα στο 24' ο Τύρναβος κέρδισε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Νίκο Ιορδανίδη, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Παπατολίκας νίκησε τον Τέλλο, όμως στην επαναφορά ο αμυντικός του Τυρνάβου με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σκουλάς από την ΕΠΣΘ, που στο 71' ακύρωσε γκολ του Αντρέ ως οφσάιντ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Αποστολίδης, Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Γ. Ιορδανίδης, Ν. Ιορδανίδης, Μανίκας (86' Παπατόλιος), Κέρι (62' Καθάριος), Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ίτσιος (46' Νίκου).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας (62' Ντε Πάουλα), Σιάτρας, Πούτας, Τέλλος, Ντατίδης, Βανγκέλι, Μπάρος, Γεωργίου (78' Ευαγγέλου), Τσούκαλος (84' Η. Καραγιάννης), Αντρέ.

Last modified onSaturday, 14 December 2013 17:45
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]