noodles volos banner

Βάζει τέλος στα σενάρια ο εκπρόσωπος του Φωτάκη

Στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Γιώργου Φωτάκη για μια σειρά από ελληνικές ομάδες, τελευταία από αυτές και ο Ολυμπιακός Βόλου, με δημοσιεύματα να θέλουν τη Βολιώτικη ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.  Από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως παρά τα όσα γράφονται συνδέεται με συμβόλαιο και ότι θα εξετάσει μόνο ομάδες που έχουν ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Onsports ο εκπρόσωπος του Έλληνα μέσου, έβαλε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Ο Γιώργος Κολοβός υπογράμμισε πως ο Φωτάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σανλιούρφα ως το καλοκαίρι 2015 και δεν έχει προταθεί πουθενά. Αν και εφόσον μείνει ελεύθερος, θα εξετάσει προτάσεις από συλλόγους που έχουν υψηλούς στόχους.

«Ο Γιώργος Φωτάκης δεν έχει προταθεί σε καμία ομάδα, καθώς έχει συμβόλαιο με την τουρκική Σανλιούρφα για ενάμιση ακόμη χρόνο. Εάν και εφόσον μείνει ελεύθερος, θα σκεφτεί το μέλλον του. Η πλευρά του παίκτη όμως θα μιλήσει με ομάδες που έχουν στόχους για έξοδο στην Ευρώπη. Ό,τι γράφεται όλες αυτές τις μέρες δεν προέρχεται από την πλευρά μας και είναι αυθαίρετο», ανέφερε ο Κολοβός.