noodles volos banner

Επίσκεψη σε ιδρύματα και γεύμα σε άστεγους δημότες

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δείχνει για ακόμη μία φορά το κοινωικό της πρόσωπο καθώς οι ποδοσφαιριστές θα επισκεφθούν δύο ιδρύματα της πόλης για να μοιράσουν δώρα, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων θα παραθέσει γεύμα σε απόρους συμπολίτες μας. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

  • Οι ποδοσφαιριστές της Α' ομάδας θα επισκεφτούν το ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ και το Ορφανοτροφείο του Βόλου στις 19 & 20 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με σκοπό να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη, μοιράζοντας τους ευχές και δώρα τις Αγιες αυτές ημέρες.
  • Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων και ώρα 13.00 έως 15.00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, θα παραθέσει εορταστικό γεύμα στους άπορους-άστεγους δημότες της πόλης του Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.
  • Τέλος, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου θα παρευρεθεί στο ξενοδοχείο Hotel  «PORTARIA» για να γιορτάσει ενωμένη τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

 

Last modified onThursday, 12 December 2013 11:59