noodles volos banner

Σταθερά εξαιρετικός ο Αποστολίδης

Στην ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, και στους δύο ομίλους, ο τερματοφύλακας ίσως είναι αυτός που τραβάει λιγότερο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Η Νίκη έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή φέτος με τον Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν χαρίσει πολλούς πόντους στους "κυανόλευκους". Η βολιώτικη ομάδα πρωταγωνιστεί και κάνει παιχνίδι κυριαρχίας, οπότε δεν δέχεται πολλές επιθέσεις από τους αντιπάλους. Ωστόσο, σε κάθε αγώνα χρειάζονται οι επεμβάσεις του Αποστολίδη.
Στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου κράτησε το μηδέν σε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων. Χθες επίσης είχε δύο αποκρούσεις σε τετ-α-τετ. Όταν χρειάζεται, ο έμπειρος γκολκίπερ είναι πάντα σε ετοιμότητα, παρά το γεγονός ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είναι "κρύος" αφού το παιχνίδι παίζεται στο άλλο μισό του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δέχθηκε σχετική ερώτηση για τη σταθερότητα που δείχνει ο ίδιος κάτω από τα δοκάρια της Νίκης κι απάντησε ότι οφείλεται στη σωστή δουλειά που γίνεται με τον προπονητή τερματοφύλακων κ. Ζαλαώρα αλλά και στον υγιή συναγωνισμό που έχει για τη θέση με τον Ταΐρη.
Ο 30χρονος πορτιέρε της Νίκης, με σχεδόν δεκαετή θητεία στην Καβάλα και πέρασμα από Θερμαΐκό και Πανθρακικό, έχει κάνει τους φιλάθλους της ομάδας να ξεχάσουν γρήγορα τον Βούρα και με την απόδοσή του δικαιώνει όλους όσοι τον πίστεψαν και τον έφεραν στο Βόλο, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της πορείας πρωταθλητισμού των "κυανολεύκων".

Last modified onTuesday, 10 December 2013 11:29