noodles volos banner

"Στον αέρα" το πρωτάθλημα

Tο ενδεχόμενο ανόδου δύο ομάδων στη Super League προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη Football League που έχει σήμερα έκτακτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου. 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σπύρος Καλογιάννης ούτε που ήθελε να ακούσει για πιθανή διαρροή... αντιδράσεων προς την ΕΠΟ σχετικά με το θέμα της ανόδου. Ωστόσο, από τη Δευτέρα (09/12) οι φήμες σχετικά με απόφαση για άνοδο δύο ομάδων στη Super League έγιναν έντονες, με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής να συγκαλεί έκτακτο ΔΣ. Βέβαια, δύο ώρες μετά το ΔΣ η Ένωση μαζί με τη Super League, βάσει ατζέντας, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να ξεκαθαρίσουν το όλο ζήτημα. Ωστόσο, αν δεν τίθεται θέμα αλλαγής της προκήρυξης της άλλοτε Β' Εθνικής ποιος ο λόγος του έκτακτου ΔΣ;

Αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων της κατηγορίας πληροφορήθηκαν - ανεπίσημα - ότι το... βέβαιο 3-3 μεταφράζεται πλέον σε 2-2 και είναι έτοιμοι να αντιδράσουν δυναμικά. Η ΕΠΟ σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει σκοπεύει να να περάσει τη συγκεκριμένη απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο, ώστε να μην μπορεί κανείς να προσφύγει σε βάρος της και οι φωνές για λουκέτο και δυναμικές αντιδράσεις θα αυξηθούν. Σε περίπτωση που ισχύσει τελικά το 2-2 η προκήρυξη της Football League θα πάει... περίπατο και τίποτα από όσα αναφέρει η υπάρχουσα δεν θα έχει ισχύ!

Όπως είναι λογικό, χωρίς προκήρυξη, η διεξαγωγή των play off, ο αριθμός ομάδων που θα συμμετάσχουν σε αυτά και ο τρόπος που θα προκύψουν τα εισιτήρια ανόδου θα πρέπει να σχεδιαστούν από την αρχή. Γενικώς, εάν επαληθευτεί το σενάριο ανόδου δύο ομάδων, τότε ο χειμώνας αναμένεται «καυτός» με το μπάχαλο που θα προκύψει. Υπάρχει, βέβαια, και το σενάριο της ανόδου δύο ΠΑΕ και του μπαράζ μεταξύ του 16ου της Super League με τον 3ο των play off.

flnews.gr

Last modified onTuesday, 10 December 2013 10:21