noodles volos banner

Xoνδροδίνης: "Είχαμε το ψυχικό σθένος να κερδίσουμε" (video)

 Υπομονή και στήριξη από τον κόσμο γιατί η ομάδα περνάει μεταβατική περίοδο ζήτησαν στις δηλώσεις τους Νίκος Χονδροδίνης και Μανώλης Αποστολίδης. Αναλυτικά τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου: 

Νίκος Χονδροδίνης: «Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με σωματική και ψυχολογική κούραση, η ομάδα προσπάθησε να παίξει, στο α’ ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τα Γιαννιτσά. Στην ευκαιρία του Ισαάκ στο 43’ θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, οπισθοχώρησαν και τα Γιαννιτσά το εκμεταλλεύτηκαν. Μετά το άγχος κυρίευσε τους παίκτες μας, αλλά είχαν το ψυχικό σθένος και μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Πρέπει ο κόσμος να δείξει την υπομονή του, είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Κρατάμε τη νίκη».

Μανώλης Αποστολίδης: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το αποτέλεσμα, που καταφέραμε με μία όχι τόσο καλή εμφάνιση να πάρουμε τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς και έχουμε να δουλέψουμε για να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στον Βατανιακό. Να έχει υπομονή και πίστη ο κόσμος μας και να μας βοηθάει.

Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, με την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και για αυτό ζητάμε την υπομονή από τον κόσμο.  Υπήρχε σήμερα πίεση, ξέραμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Θεωρούσα ότι μετά το 1-0 θα ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς δεν έγινε αυτό. Ευτυχώς μας πήγε το αποτέλεσμα».

Για τη δική του σταθερή απόδοση ανέφερε: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Ζαλαώρα, έχουμε έναν υγιή συναγωνισμό και όλοι διατηρούμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να βοηθήσουμε την ομάδα»

Γρηγορόπουλος Διονύσης:  «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο, σήμερα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, κοιτάξαμε στα μάτια τη Νίκη και δικαιούμασταν περισσότερα. Στο πρώτο ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν κινδυνέψαμε, δεχθήκαμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο από ένα ατομικό λάθος που μας στοίχισε. Στο δεύτερο ανεβάσαμε κατακόρυφα στην απόδοση, ισοφαρίσαμε, είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι και από μία αδράνεια στο 90’ δεχθήκαμε το γκολ που έφερε την ήττα. Δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι εάν παίρναμε την ισοπαλία, δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν έχει λογική.  Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, έχουμε νεανική ομάδα, μας αφήνει αισιόδοξους και πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα».

Μπαξεβάνος Βασίλης:  «Παίξαμε με μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους και δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Στο 0-0 εμείς είχαμε την καλύτερη ευκαιρία., Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι από τη Νίκη, είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες., Καλή συνέχεια για τη Νίκη να πετύχει τους στόχους της».

 

Media

Last modified onMonday, 09 December 2013 22:29