noodles volos banner

Με ψυχολογία και αποφασιστικότητα για τη νίκη

Με την καλή ψυχολογία που του έχουν δώσει οι σερί νίκες των τελευταίων αγωνιστικών και οι σταθερές του εμφανίσεις και με αποφασιστικότητα για τη νίκη, θα παραταχθεί το μεσημέρι (13.45) ο Ολυμπιακός Βόλου στο Ρέθυμνο, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Η Επισκοπή τον περιμένει με την ελπίδα οτι θα καταφέρει να του αποσπάσει βαθμούς ή βαθμό για να τον φέρει πιο... κοντά στις άλλες ομάδες. Οι ερυθρόλευκοι του Μάνουελ Ρόκα όμως, έχουν μόνο ένα πλάνο στο μυαλό τους. Να χαλάσουν τα σχέδια των γηπεδούχων και να αποδράσουν με το διπλό από το νησί. Ένα διπλό που θα τους δώσει τη δυνατότητα να διατηρηθούν στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου, σε σταθερή απόσταση από τους διώκτες τους και παράλληλα να διευρύνουν τη διαφορά από τον σημερινό τους αντίπαλο, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και κάνει όνειρα για ψηλότερα. Ο Ολυμπιακός είναι έξι αγωνιστικές αήττητος και μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Αυτό το σερί του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να το "χαλάσει" στην Κρήτη. Ο Μάνουελ Ρόκα δεν ενδέχεται να παρατάξει με σημαντικές αλλαγές την ενδεκάδα. Άλλωστε ο Ολίσε δεν συμπεριελήφθη τελικά στα πλάνα του, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιενγκά, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Έτσι οι επιλογές του είναι οι ίδιες με το προηγούμενο ματς με τον Φωστήρα.

Οσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει βρει ρυθμό, όμως το γεγονός οτι το παιχνίδι είναι διαφορετικό και πιο δύσκολο από το προηγούμενο, καθώς και οτι η ομάδα αγωνίζεται εκτός έδρας, ίσως τον κάνουν να επανεξετάσει την παρουσία ενός - δύο παικτών στην αρχική ενδεκάδα. 

Την αποστολή απαρτίζουν 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Ακόστα, Πόνσε, Δεινόπαπας, Γκέσιος, Καπετάνος, Ρόκας, Γιαλούσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Καρράς, Γκούρμα, Πινδώνης, Κόμνος, Μελίσσης, Μπρέσκα, Αρβανίτης, Κατσίκης.

Last modified onSaturday, 07 December 2013 23:29