noodles volos banner

Σπουδαίο διπλό για τους Νέους του Ολυμπιακού στην Πάτρα

Σκόρερ σήμερα για τους "ερυθρόλευκους" ο Αλέξανδρος Ζέρης Σκόρερ σήμερα για τους "ερυθρόλευκους" ο Αλέξανδρος Ζέρης

Τα βήματα της ανδρικής ομάδας της ΠΑΕ ακολούθησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην Πάτρα. Η ομάδα του Θωμά Μακρή έφυγε με το διπλό από το γήπεδο των Βραχνέϊκων κόντρα στην Παναχαϊκή με 0-1. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League, πέτυχε ο Ζέρης στο 5’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Συγκεκριμένα στο 7’ και στο 17’ ο Γιαουπλάρι με κεφαλιές δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, στο 19’ ο Ζέρης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ, στο 21’ κεφαλιά του Καψιώτη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, ενώ στο 39’ ο Κολημήτρας έχασε καλή ευκαιρία με σουτ να κάνει το 2-0. Στην επανάληψη, κεφαλιά του Γιαουπλάρι έβγαλε στη γραμμή αμυντικός, ενώ ο γκολκίπερ των Πατρινών είπε «όχι» σε προσπάθειες των Σκοπελίτη και Αντωνόπουλου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Ζέρης, Αναστασίου, Καψιώτης, Γαρυφάλλου, Κολημήτρας, Γιαουπλάρι, Κεσίδης (59’ Σαμαράς), Ντινόπουλος (90’ Γάτσιος), Σκοπελίτης (80’ Πολυχρόνου), Δημητριάδης. 

Last modified onSaturday, 07 December 2013 19:46