noodles volos banner

Έμεινε στο 1-1 η ομάδα Νέων της Νίκης με τον Ηρακλή

Στο 1-1 έμεινε η ομάδα Νέων της Νίκης Βόλου με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Κερασιάς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Παρότι η κυανόλευκη ομάδα αγωνίστηκε με απουσίες, πραγματοποίησε και πάλι καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που δικαιούνταν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέτσε. Καλύτερη η Νίκη στο πρώτο μέρος δίκαια προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν για ένα 20λεπτο να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού. Σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στο 64’ ισοφάρισαν. Η Νίκη έχασε ευκαιρίες για το 2-1 με πιο σημαντική το δοκάρι του Παπάζογλου στο 72’. Επίσης σουτ του Μπλούχου μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ και τετ α τετ του Σοάρες απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Με τη Νίκη δεν αγωνίστηκαν οι επαγγελματίες Δημητριέβιτς και Πατσατζόγλου, ο Πέτσης τελευταία στιγμή ένιωσε τράβηγμα και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ έλειψε και Γεωργατζής που είναι εδώ και καιρό τραυματίας. Πολύ καλή διαιτησία του κ. Ρούση.  

Η σύνθεση της Νίκης Βόλου: Γρηγοριάδης, Στατήρας, Μπλούχος, Σπυριδάκης, Ράπτης, Γιαννούλας, Σιφνιώτης (68’ Αγγελής), Κελεσίδης Χρ., Παπάζογλου, Μέτσε, Σοάρες 

Last modified onSaturday, 07 December 2013 18:06