noodles volos banner

Iσαάκ: "Δεν έχω ξαναδεί φιλάθλους όπως της Νίκης"

Συνέντευξη με τον Ισαάκ Χοβέ φιλοξενεί το πρόγραμμα αγώνα της ΠΑΕ Νίκη που θα μοιραστεί τη Δευτέρα στους φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό. Σε αυτή, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφέρεται στην αποβολή του στην Κατερίνη που ήταν η πρώτη στην καριέρα του και στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Για την αποβολή, είπε: "Δεν είχα δεχθεί ποτέ κόκκινη κάρτα. Ο διαιτητής μού έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς θεώρησε πως έπεσα μέσα στη μεγάλη περιοχή και πως προσπάθησα να τον ξεγελάσω. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη σε καμία περίπτωση. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πολύ ευγενικά τον ρώτησα αν είναι σωστό να αποβάλλεται ένας παίκτης από τον αγώνα χωρίς να έχει κάνει κάτι επιλήψιμο. Ο ίδιος μού ζήτησε συγνώμη και μου είπε πως νόμιζε ότι ήταν η πρώτη κίτρινη που δεχόμουν στο παιχνίδι".
Ανάφερε επίσης ότι "η αποβολή αποσυντόνισε και δημιούργησε νεύρα στους συμπαίκτες μου. Είναι λογικό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας αφού από την αρχή δεν παίξαμε καλά".
Όσον αφορά στη συγνώμη των παικτών, επισήμανε: "Αισθανθήκαμε άσχημα για την πικρία που δώσαμε στους φιλάθλους μας. Από την αρχή της χρονιάς μάς ακολουθούν παντού και μάς εμψυχώνουν συνεχώς. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους φιλάθλους να στηρίζουν την ομάδα τους ακόμα και στην ήττα. Είναι υπέροχοι. Ωστόσο είμείς τους στεναχωρήσαμε και τους πικράναμε. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση την οποία εννοούμε λέξη προς λέξη".
Για το Κύπελλο και εάν η Νίκη μπορεί να προκριθεί μετά το 3-1 στη Ριζούπολη, ο Ισπανός παίκτης δήλωσε: "Το σκορ μάς αδικεί. Ο Απόλλων έκανε τρεις ευκαιρίες κι έβαλε τρία γκολ. Η Νίκη ήταν πολύ καλύτερη και έδειξε για ακόμη μία φορά πως αντιμετωπίζει στα ίσια ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Πιστεύω ότι στο δεύτερο παιχνΊδι στο Πανθεσσαλικό εάν παίξει έτσι μπορεί να πάρει την πρόκριση".
Για το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τόνισε: "Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ακόμα και οι λεγόμενες αδύναμες ομάδες μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη και πάθος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Ο Ισαάκ αναφέρει επίσης ότι η Κέρκυρα και ο Ηρακλής θα βρίσκονται σίγουρα στην πρώτη τετράδα του ομίλου, ενώ δηλώνει πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκεται στη Νίκη, θεωρώντας ότι έκανε την καλύτερη επιλογή να έρθει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό με πολύ καλές συνθήκες δουλειάς για έναν ποδοσφαιριστή.