noodles volos banner

Κολονέλο: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Ο τεχνικός της Ζακύνθου, Τζιανλούκα Κολονέλο, δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε μετά την επιβλητική νίκη (3-0) επί του Απόλλωνα 1926 στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη μας. Ψάχναμε σε αυτό το ματς τους τρεις βαθμούς και καταφέραμε να τους κατακτήσουμε. Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια πορεία στο πρωτάθλημα, γιατί θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχαριστούμε τον κόσμο για το πάθος και την αγάπη του για την ομάδα. Καλή συνέχεια στην Καλαμαριά».
Ο Αλέξανδρος Μπίρης είπε: «Είχαμε μικρό διάστημα από το προηγούμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Δουλέψαμε όμως καλά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ο στόχος μας δεν αλλάζει. Θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα δουλέψουμε προσγειωμένοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δουλεύουμε πλέον σαν ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Καλή συνέχεια στην Καλαμαριά».

Παράπονα για την απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Ανδρέας Παντζιαράς μετά την ήττα στη Ζάκυνθο. Όπως ανέφερε: «Από παιδαριώδη λάθη, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα 6 λεπτά. Είναι αδιανόητο να έχουμε 5 σερί ήττες. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά μερικών ποδοσφαιριστών μου στον αγωνιστικό χώρο. Άλλα λέμε και κάνουμε στις προπονήσεις και άλλα βγαίνουν στον αγώνα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην μετεγγραφική περίοδο. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο». Ο Θανάσης Σακκάς είπε: «Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, τι να πεις; Αδικούμε τους εαυτούς μας. Δεν επιτρέπεται ο Απόλλωνας να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στη Ζάκυνθο».

Πηγή: zante-sport.blogspot.gr