noodles volos banner

Εύκολα 3-0 η Ζάκυνθος τον Απόλλωνα (βίντεο)

Με δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά και ένα ακόμη στο β' ημίχρονο, η Ζάκυνθος "καθάρισε" εύκολα τον Απόλλωνα 1926 στην έδρα της. Πέτυχε την έκτη της νίκη και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, όσους έχει και ο Εθνικός Γαζώρου. Οι νησιώτες ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς μόλις στο 2’ ο Αλμπάνης απέκρουσε με το χέρι σέντρα του Σκαθαρούδη. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Οικονόμου στο 3’ έκανε το1-0. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι Πόντιοι, ο Σκαθαρούδης πέτυχε το 2-0 στο 6'. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από το εκρηκτικό ξεκίνημα της Ζακύνθου, αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες καλές στιγμές να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.
Πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σολφερίνο τραυματίστηκε στην άνω γνάθο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Η Ζάκυνθος όμως συνέχιζε να πιέζει και στο 55’ ο Όττα πέτυχε το 3-0, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 61’. 
Συνθέσεις:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Οικονόμου, Αποστόλου, Πέττας (61’ Κουνσόλο), Μπίρης, Φωτιάς, Σκαθαρούδης, Όττα, Τορεσάνι, Σολφερίνο (46’ Βούκοβιτς).
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης (46’ Καπίας), Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσιάδης, Παρμαξίδης, Βέντζιος (27’ Προβατίδης), Αθανασάκης, Βλάχος, Λι Κουάντιο (61’ Σακκάς).

Media

Last modified onFriday, 06 December 2013 17:52