noodles volos banner

Κρατούν την εμφάνιση και «βλέπουν» μόνο Γιαννιτσά

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Νίκη Βόλου δεν καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της. Στα τρία τελευταία ματς, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο, οι κυανόλευκοι μετρούν μία ισοπαλία και δύο ήττες. Κι αν στη Ριζούπολη δεν πήγαιναν για το διπλό, αφού κόντρα σε έναν αντίπαλο της Σούπερ Λίγκα, όπως ο Απόλλων, γνώριζαν ότι το έργο τους θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αν μη τι άλλο θα δικαιούνταν την ισοπαλία.

Η Νίκη στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική όπως ο αντίπαλος της. Άπαντες ήταν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, αλλά σε όλους άφησε πίκρα το αποτέλεσμα. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η Νίκη είχε την υπεροχή και δημιούργησε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους της. Όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία ευτύχησε να ολοκληρώσει με γκολ τις τρεις από τις πέντε όλες κι όλες σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το γεγονός ότι στην άμυνα της Νίκης έπαιξαν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, που συνέθεσαν ουσιαστικά μία τετράδα που δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί, είχε και αυτό το ρόλο του στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Συνολικά όμως και όχι ατομικά. Γιατί τόσο ο Αργύρης, όσο και ο Μπιτσάκος, έδειξαν καλά στοιχεία.

Από κει και πέρα και ο διαιτητής είχε το δικό του μερίδιο… Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Στη Νίκη κρατούν την εμφάνιση και κοιτούν μπροστά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει πλέον είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών τη Δευτέρα για το πρωτάθλημα. Αυτή την εβδομάδα ξεκούραση δεν υπήρχε καθόλου για τους παίκτες, που από σήμερα ασχολούνται αποκλειστικά με την εντός έδρας αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Football League. Γιώτας και Σοϊλέδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. 

Last modified onFriday, 06 December 2013 13:45