noodles volos banner

Τζαναβάρας: «Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία στο παιχνίδι κυπέλλου, με τον Απόλλωνα.

«Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι.Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Από αυτό το παιχνίδι πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν αποφύγαμε την ήττα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αυτού του παιχνιδιού, το μυαλό μας είναι στραμμένο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, που για εμάς είναι τελικός. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν, μπορεί να έφυγαν πικραμένοι από το σκορ, αλλά ευχαριστημένοι από την απόδοση και την προσπάθεια της ομάδας".

Για τον διαιτητή: "Θα μπορούσε να δώσει δύο πέναλτι, στο σουτ του Μανουσάκη που βρίσκει η μπάλα σε χέρι αντιπάλου, ενώ ο ποδοσφαιριστής μου είπε ότι έγινε πέναλτι στη φάση με τον τερματοφύλακα".

Για την απόδοση των νεαρών: "Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των Αργύρη και Ταϊρη, ενώ με την αλλαγή του Μπιτσάκου ήθελα να δώσω ανάσες στον Παπαδόπουλο για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών".

Last modified onThursday, 05 December 2013 21:42