Logo
Print this page

Συνεχίζει και ο Γεωργίου δίπλα στον Μπούις

Συνεργάτης του Φάντζιο Μπούις στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου θα είναι ο Αντρέας Γεωργίου, για τον οποίον η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντρέα Γεωργίου για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Αντρέας είναι ένας νεαρός και φιλόδοξος προπονητής, ο οποίος έχει ξεκινήσει από νεαρή ηλικία τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και έχει ως στόχο τη σταδιακή ανέλιξή του μέσω του συνεχούς εμπλουτισμού των γνώσεων του γύρω από τα πολύπλευρα καθήκοντα του σύγχρονου επαγγελματία προπονητή, εφαρμόζοντάς τα αρχικά στις μικρές ηλικίες και αποκτώντας τις απαιτούμενες εμπειρίες.

Ως παίκτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΠΟΠ ΠΑΦΟΥ και μετέπειτα της ΑΕΠ ΠΑΦΟΥ, όπου ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος νέων Α’ Κατηγορίας με την ομάδα της ΑΕΠ ΠΑΦΟΥ την περίοδο 2002-2003. Στη συνέχεια μετέβη στην Αγγλία για σπουδές και αγωνίστηκε στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Βirmingham με την ομάδα του Coventry University.

Επιστρέφοντας το 2008, ήταν μέλος της ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ μέχρι το 2014, πετυχαίνοντας διάφορες διακρίσεις, όπως την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας το 2012, την άνοδο στην Α’ Κατηγορία το 2013 και τη συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία το 2014. Όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποκτώντας αρκετές εμπειρίες και έχοντας ως βάση το δυναμικό του χαρακτήρα, άρχισε την περίοδο 2013-2014 τα πρώτα του βήματα ως προπονητής βοηθώντας στις μικρές ηλικίες της ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ και την περίοδο 2014-2017 ως βοηθός προπονητής και γυμναστής στα επίλεκτα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ καθώς και ως βοηθός προπονητής στην ομάδα των U21 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Από την σεζόν 2017-2018 αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της Νίκης Βόλου.

Ταυτόχρονα όλο αυτό το διάστημα για τον περαιτέρω εμπλουτισμό των γνώσεων του έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια προηγμένων μεθόδων προπόνησης παγκοσμίου επιπέδου σε διάφορες χώρες όπως το CogiTraining and SenseBall, όπως επίσης και σεμινάρια με ειδίκευση τόσο στην τακτική ανάλυση παιχνιδιού (Game Tactics Analysis) όσο και σε θέματα ανίχνευσης (Scouting). Είναι κάτοχος Διπλώματος UEFA A.

H Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]