Logo
Print this page

Με θητεία και στη Σούπερ Λιγκ oι υπό μεταγραφή παίκτες της Νίκης

«Η  Νίκη πάνω απ’ όλα κοιτάει την ομάδα της. Θα γίνει ένας απολογισμός στο τέλος, για να δούμε πού έχουν βαδίσει οι άλλοι αντίπαλοι, για να είμαστε εμείς ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Μέχρι στιγμής κοιτάμε για έξι παίκτες σε θέσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Υπάρχουν συμφωνίες, αλλά θέλουμε να έχουν τα δελτία στα χέρια τους οι παίκτες. Θα πάρουμε καλούς παίκτες, που έχουν αγωνιστεί στην Α’ Εθνική». Μ’ αυτά τα λόγια φιλοξενούμενος στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο Νίκος Ιμεράι περιέγραψε εν ολίγοις τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του, δημιουργώντας, εν γνώσει του φυσικά, βάσιμες προσδοκίες για ερχομό παικτών, που έχουν την εμπειρία στο παρελθόν από την ανώτερη κατηγορία της Ελλάδας.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία παίκτη-έκπληξη υπό μεταγραφή στις κερκίδες του γηπέδου του Κερατσινίου το Σάββατο, ο Νίκος Ιμεράι το μόνο που είπε ήταν ότι ο παίκτης είναι κανονισμένο να έρθει σύντομα στον Βόλο και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι θα συμφωνήσει με τη Νίκη.

Ακόμη χαρακτήρισε τυχαίο το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Νίκης Β. και του Ολυμπιακού Β. παρακολούθησε την αναμέτρηση Νίκη-Ιεράπετρα, αν και οι πληροφορίες λένε ότι έχει υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.

 

Last modified onTuesday, 12 June 2018 01:05
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]