noodles volos banner

Με απουσίες και με τον τίτλο του φαβορί η Νίκη στην Κατερίνη

Είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει και την Κυριακή στις 17.00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας. Ο λόγος για τη Νίκη Βόλου, που έχει την ευκαιρία στον έναν από τους τέσσερις νοκ-άουτ προημιτελικούς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών να περάσει στους τέσσερις, καθώς βρίσκει απέναντί της έναν υποδεέστερο, αλλά σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Κι αυτό γιατί απέκλεισε την τέταρτη ομάδα του τρίτου ομίλου στην προηγούμενη φάση, δηλαδή τον Ερμή Αμυνταίου, με σκορ 2-0 με δύο τέρματα του Κιρκιλιανίδη.

Αν η ομάδα των Ξηροφώτου-Μπούις τα καταφέρει, την περιμένει μία εκ των Κηφισιάς και Νέου Αμφίλοχου. Οι άλλοι δύο αγώνες της φάσης των οκτώ είναι Θύελλα Ραφήνας-Παναρκαδικός και Καβάλα-ΟΦ Ιεράπετρας, οι νικητές των οποίων θα αγωνιστούν μεταξύ τους στα ημιτελικά.

Η Νίκη έχει σίγουρα τα προβλήματά της, αφού έφτασε να κάνει τη βδομάδα που μας πέρασε προπόνηση με δώδεκα άτομα, καθώς πολλοί παίκτες είχαν πάρει άδεια να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ωστόσο το τελευταίο διήμερο είχαν επιστρέψει όλοι και δούλεψαν με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι σε μία δύσκολη εποχή για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, καθώς το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και πάνω από ενάμιση μήνα.

Οι απουσίες είναι γνωστές και αφορούν στους τιμωρημένους Ντινιωτάκη και Ζιώγα, τον τραυματία Τζιώρα, τους αποχωρησάντες Ντόλγκι, Μπάιριτς και Κρστιτς, ενώ στρατευμένος είναι ο Παπαδήμας και θα είναι εκτός αποστολής. Το καλό είναι τόσο ο Γενιτσαρίδης όσο κυρίως ο Ιορδανίδης, η περίπτωση του οποίου ήταν πιο δύσκολη, καθώς είχε τον τραυματισμό στον ώμο, χαρακτηρίζονται ετοιμοπόλεμοι.  17 ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι κι αυτοί είναι οι Θεολόγης, Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Χρ. Καρτσαμπάς, Κοντοές, Κραγιόπουλος, Σφονδυλιάς, Βέργος, Ιορδανίδης, Αλ. Καρτσαμπάς, Λάιος, Ματθαίου, Μέτσε, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος και Τζάθας.

Το διαιτητικό τρίο θα αποτελείται από τους Γιάννη Γκαραγκάνη, Γιάννη Μηνούδη και Γιώργο Σαλτσίδη από την ΕΠΣ Πιερίας.

Η Νίκη θα έχει και τους φιλάθλους στο πλευρό της και είναι θετικό ότι η μπασκετική ομάδα πήρε το ματς του φινάλε του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής στα χαρτιά κι έτσι οι οπαδοί δε θα έχουν το δίλημμα αν θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας του Λάμπρου Πρέκα ή αν θα ταξιδέψουν για την Κατερίνη.

Μ. Αλέξανδρος: Απαραίτητος ο 12ος παίκτης, ο κόσμος μας

Η διοίκηση του αντιπάλου της Νίκης Βόλου κάλεσε τους φιλάθλους να ακολουθήσουν την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για το νοκ άουτ παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών:

Αναλυτικά : «Το φετινό μας ταξίδι είχε πολλές εμπειρίες. Με τον Μέγα Αλέξανδρο πάνω από όλα φιλοξενηθήκαμε και υποδεχτήκαμε πολλές ιστορικές και όχι μόνο ομάδες. Η συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική και η κατάκτηση του Κυπέλλου (σ.σ. ΕΠΣ Ημαθίας) ήταν δύο στόχοι που επιτεύχθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας. Τώρα ήρθε η προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Για πρώτη φορά ο Μέγας αγωνίστηκε στον θεσμό και έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ιστορική Νίκη Βόλου στην Κατερίνη. Ο 12ος παίκτης, ο κόσμος μας, είναι απαραίτητος, για να κάνουμε ένα ακόμα ιστορικό βήμα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Σας περιμένουμε όλους! ΜΕΓΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!»