noodles volos banner

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Δ. Καραγιάννη

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν λόγω του θανάτου του Δημήτρη Καραγιάννη ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η ΕΠΣΘ και η Αγία Άννα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Δημήτρη Καραγιάννη, που έφυγε στα 54 χρόνια του. Ο Δημήτρης Καραγιάννης είχε διατελέσει πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στην περίοδο 2013-2014. Πάντα στήριζε τον Σύλλογο και κάθε τμήμα του, πέραν του ποδοσφαιρικού, και βρισκόταν στο πλευρό των Διοικούντων και των αθλητών.

Όλη η οικογένεια του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα διατηρήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την παρουσία και προσφορά του στο Σύλλογό μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε.

Δημήτρη, καλό ταξίδι…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Η Νίκη Βόλου
"Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και στην αθλητική «οικογένεια» του Δημήτρη Καραγιάννη που έφυγε από τη ζωή. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου στο χώρο των κατασκευών κι επίσης είχε διατελέσει πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ του Ολυμπιακού Βόλου".

Η ΕΠΣΘ

«H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρη Καραγιάννη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος».

Η Αγία Άννα

«Σύσσωμη η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του Α.Σ. Η ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Καραγιάννη για τον αδόκητο χαμό του. Έναν παράγοντα που τίμησε με την παρουσία του το χώρο του ποδοσφαίρου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι κύριε Δημήτρη...»

 

Last modified onFriday, 18 May 2018 15:59