noodles volos banner

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου για τον Κ. Κανάρη

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ρήγας Φεραίος αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Βελεστίνου Κων. Κανάρη, που έφυγε από τη ζωή. Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο του “Α.Σ. Ρήγας Φεραίος Βελεστίνου” εκφράζει τα θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια για τον θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Βελεστίνου & Φερών Κωνσταντίνου Τρ. Κανάρη.

Επρόκειτο για ένα ικανό, άξιο και προσφιλή στους δημότες Δήμαρχο. Διετέλεσε μακρά και επιτυχημένη θητεία (1995-2010) στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως αποτελούσε πρότυπο οικογενειάρχη. Ο θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό… Η μνήμη του παραμένει ανεξίτηλη στις επόμενες γενιές, αφήνοντας την σφραγίδα του σε πολλά και σπουδαία έργα αναφορικά με τον αθλητισμό, που σχετίζονται με το Στάδιο Βελεστίνου, όπως:

Τοποθέτηση χλοοτάπητα, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου, τοποθέτηση προβολέων, ανακαίνιση αποδυτηρίων και κατασκευή νέων για τη φιλοξενούμενη ομάδα, δημοσιογραφικά θεωρεία, κατασκευή τουαλετών στις κερκίδες, ελαιοχρωματισμός κερκίδων& κιγκλιδωμάτων, κατασκευή-ανακαίνιση στίβου.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε…

Αείμνηστος…»