noodles volos banner

Στο Ελατοχώρι θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός Β.

Τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Ελατοχώρι Πιερίας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με γοργούς, αλλά ταυτόχρονα πολύ προσεκτικούς ρυθμούς οργανώνεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ήδη,  η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει κάνει σημαντικά βήματα, έτσι ώστε ο στόχος να επιτευχθεί. Το πρώτο βήμα ήταν η έλευση στην ομάδα του καταξιωμένου προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος σε συνεργασία τόσο με τη Διοίκηση, όσο κυρίως με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Θωμά Μακρή, συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με δέκα ποδοσφαιριστές μας.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι με τη σειρά ανακοίνωσής τους:  Στάθης Ρόκας, Πέτρος Διβανές, Κλεβί Κόλα, Σάκης Σάββας, Χρήστος Νόνης, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Βαγγέλης Αγγελής, Γιώργος Πατσής, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Αντώνης Καμπλιώνης.

Στο πλαίσιο λοιπόν της οργάνωσης, σήμερα οριστικοποιήθηκε και ανακοινώνεται και η τοποθεσία, όπου θα «χτιστεί» η ομάδα μας και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Τέλος Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, όλο το team θα βρεθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας και ειδικότερα στο σύγχρονο ξενοδοχείο «Μύθος», το οποίο διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο αθλητικό κέντρο.

Η τοποθεσία είναι η καταλληλότερη για την προετοιμασία της ομάδας μας, καθώς το Ελατοχώρι βρίσκεται σε υψόμετρο 780 μέτρων και οι συνθήκες άθλησης τους καλοκαιρινούς μήνες είναι οι ιδανικές.

Τόσο το ξενοδοχείο, όσο και το αθλητικό κέντρο έχουν επισκεφθεί ο προπονητής της ομάδας μας και ο τεχνικός διευθυντής, οι οποίοι ενέκριναν την καταλληλότητά του.

Κατόπιν τούτων, η Διοίκηση βάζει «πλώρη» αφενός για τη Γενική Συνέλευση κι αφετέρου για την πλήρη στελέχωση του ρόστερ.

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ενημερώνει τους ερυθρόλευκους φιλάθλους,  πως όλες οι κινήσεις γίνονται με μεθοδικότητα και συνέπεια στην ιστορία που έχει γράψει ο Σύλλογος, με στόχο να γραφούν όσο πιο σύντομα γίνεται κι άλλες, πολλές και χρυσές σελίδες!"

 

Last modified onTuesday, 15 May 2018 20:55