noodles volos banner

"Θα φύγουν ελάχιστοι ποδοσφαιριστές, δε θα πάρουμε παίκτες σειράς"

Το γεγονός ότι από τη Νίκη θα φύγουν ελάχιστοι παίκτες, πληροφόρησε με δηλώσεις που έκανε στον Blue Heart Fm 105.1 και στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη, ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Βόλου, Νίκος Ιμεράι.

απόδοση: Magnesiasports

Αρχικά ο επικεφαλής της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο αγώνας της Νίκης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας πήγε τρεις μέρες νωρίτερα: «Καλύτερα που έγινε έτσι, να τελειώνουμε πιο γρήγορα, γιατί έχουμε κι άλλες υποχρεώσεις το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια μίλησε για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Με τον προγραμματισμό πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ψάχνουμε για το κάτι άλλο. Δε θέλουμε παίκτες της σειράς, αλλά ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι την ομάδα θα την κρατήσουμε, όπως έχει, και θα κάνουμε πέντε-έξι προσθήκες. Θα φύγουν ελάχιστοι από την ομάδα, σχεδόν κανένας».

Σχετικά με το πότε θα τελειώσουν οι συζητήσεις για τη παραμονή των παικτών επισήμανε: «Πολλοί παίκτες είναι εκτός Βόλου, έχουν πάει στα σπίτια τους, οπότε τους περιμένουμε, για να γυρίσουν. Είμαστε οι πρώτοι που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους. Πρέπει όμως να τελειώσει τις υποχρεώσεις της η ομάδα και μετά να λέμε τι και πώς θα γίνει. Μόνο, όταν είναι σίγουρα τα πράγματα, θα έχουμε ανακοινώσεις»

Τέλος, για το πώς μπορεί να συνδυάσει τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις αυτό το διάστημα με το γεγονός ότι πρέπει να προχωρήσει και τον σχεδιασμό, είπε: «Δόξα τω Θεώ έχουμε δουλειά, αλλά υπάρχουν οι άνθρωποι που θα τρέξουν τα θέματα και εγώ θα είμαι μαζί τους. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε».

Να σημειωθεί ότι αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τη Νίκη είναι ότι σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ επιθυμούν να παραμείνουν στο δυναμικό της Νίκης, φυσικά λόγω της πολύ καλής εικόνας που έχουν από την περασμένη χρονιά. Μάλιστα, κύκλοι της διοίκησης υποστηρίζουν ότι οι παίκτες έχουν δει και με θετικό μάτι το γεγονός ότι ο Νίκος Ιμεράι μπαίνει "μπροστάρης" στη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς όλοι τους τρέφουν συναισθήματα εκτίμησης και εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, αν και βεβαίως αυτό ισχύει και για όλα τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου. Επίσης διαρρέεται ότι ο κ. Ιμεράι δέχεται συνεχώς κλήσεις ποδοσφαιριστών και μάνατζερ που επιθυμούν να συνεργαστούν με τη Νίκη την επόμενη σεζόν.

Last modified onTuesday, 15 May 2018 13:29