Logo
Print this page

Με πολλές απουσίες η προπόνηση της Νίκης Β.

Μπορεί οι Γενιτσαρίδης και Ιορδανίδης να μπήκαν στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα και να δείχνουν σε καλή κατάσταση, ωστόσο η προπόνηση της Νίκης έγινε με πολλές απουσίες. Τζάθας και Κοντοές έλειπαν στην Αθήνα με άδεια, όπως και οι αδελφοί Καρτσαμπά στην Κατερίνη, εκεί όπου βρέθηκε και ο Κραγιόπουλος, για να ρυθμίσει το ζήτημα της στρατιωτικής του θητείας, καθώς θα παρουσιαστεί σε λίγο καιρό. Να σημειωθεί ότι τη στρατιωτική τους θητεία δεν έχουν υπηρετήσει και οι Χρ. Καρτσαμπάς και Αλ. Αναστασίου. 

 Άδεια είχε και ο Ζιώγας, που έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στην Ιτέα και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον Μ. Αλέξανδρο, ενώ απόντες ήταν και οι Βέργος και Παπαδήμας λόγω στρατού. 

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελευταίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από το τεχνικό του τιμ, προκειμένου να κρατηθεί σε αγωνιστική φόρμα, για παν ενδεχόμενο.

Μην ξεχνάμε πως οριστικά νοκ-άουτ, ενόψει της ερχόμενης αναμέτρησης, έχουν τεθεί οι Τζιώρας (τραυματίας), Ντινιωτάκης (θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική) και Μπάιριτς ("μόνιμος κάτοικος" Κροατίας, τον τελευταίο μήνα, αποτελώντας παρελθόν για τους κυανόλευκους).

Όπως καταλαβαίνει κανείς με δεδομένο ότι άλλαξε η ημερομηνία της αναμέτρησης με τον Μ. Αλέξανδρο κι αυτό τους βρήκε άπαντες μέσα στην ομάδα κάπως απροετοίμαστους, θα πρέπει να γυρίσουν γρήγορα οι παίκτες με άδεια, ώστε να γίνει μία σωστή προετοιμασία. 

Last modified onMonday, 14 May 2018 20:51
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]