noodles volos banner

Βλιώρας: «Ν.Π.Σ, Ολυμπιακός Β. και Θησέας θέλουν το ΕΑΚ»

Ν.Π.Σ. Βόλος, Ολυμπιακός Βόλου και Θησέας είναι οι τρεις ομάδες που έκαναν αίτημα στον Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, προκειμένου να τους παραχωρηθεί το ΕΑΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό δήλωσε στην εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» του Sport Fm 89.5 ο πρόεδρος του οργανισμού, Γιώργος Βλιώρας, που συμπλήρωσε ότι θα δοθεί σύντομα απάντηση στους συλλόγους. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Έχουν γίνει τρία αιτήματα από τρεις διαφορετικές ομάδες για το ΕΑΚ. Θα τα αναφέρω με τη σειρά που έγιναν. Πρώτα έγινε αίτημα από τον ΝΠΣ Βόλος, το επόμενο ήταν από τον Ολυμπιακό Β. και το τελευταίο αίτημα ήταν από τον Θησέα Αγριάς. Βρισκόμαστε σε κάποιες συζητήσεις και θα δοθεί απάντηση από βδομάδα, γιατί κι εκεί (σ.σ. στο ΕΑΚ) προβλέπεται να γίνουν κάποια έργα και είμαστε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και θα απαντήσουμε σε ποιες ημερομηνίες θα είμαστε έτοιμοι, για να δοθεί το γήπεδο».

Ο Δήμος Βόλου προτίθεται να μην καθυστερήσει την απάντηση, αφού γνωρίζει ότι οι ομάδες θέλουν να κάνουν το προγραμματισμό τους. Να σημειωθεί ότι στο αίτημα που απέστειλε ο Ολυμπιακός Βόλου ζητείται να γίνει συζήτηση για τα ανταλλάγματα και τι παρεμβάσεις χρειάζονται.