noodles volos banner

Διβανές: Η πορεία του Ολυμπιακού Β. δεν αρμόζει στην ιστορία του

Δηλώσεις έκανε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Πέτρος Διβανές, αναφερόμενος στην πορεία των ερυθρόλευκων, στο μέλλον του, αλλά και στα μπαράζ ανόδου. Παράλληλα, πληροφόρησε ότι σύντομα θα συζητήσει με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη.  Ο Λαρισαίος χαφ μίλησε στο liganews.gr.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν και το τι δεν πήγε καλά στον Ολυμπιακό: «Η πορεία δεν ήταν αυτή που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Βρεθήκαμε αντί να κυνηγάμε την άνοδο να παλεύουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. Ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Για τη νέα χρονιά: «Να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη, να μπουν γερές βάσεις και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει».

Για τον αν θα είναι και του χρόνου στον Ολυμπιακό Βόλου: «Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και θα μάθετε όλοι τι θα γίνει».

Για τα μπαράζ ανόδου: «Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και τον από τον Βορρά. Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Football League. Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο θα δούμε μέχρι τέλος μεγάλη μάχη. Όσον αφορά το Νότο θεωρώ ότι έχει πιο δυνατές και ισάξιες ομάδες και φαβορί ξεκάθαρο βλέπω την Αμαλιάδα».

 

Last modified onThursday, 26 April 2018 20:59