noodles volos banner

Κούρασε η αναμονή για την υπόθεση Κόλα

Τα δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σπάνε όλα τα ρεκόρ και μαζί μάλλον και τα … νεύρα των παραγόντων και του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, που περιμένουν από μέρα σε μέρα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση Κόλα, αλλά απόφαση δε βλέπουν. Ούτε και σήμερα Δευτέρα εδέησαν οι υπεύθυνοι να εκδώσουν την απόφασή τους, παρά το γεγονός ότι οι ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι αυτή έχει βγει, με συνέπεια στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Άλλωστε, παρά την αισιοδοξία, η τελική κατάληξη της υπόθεσης έχει κι άλλη σημασία, αφού θα προσφέρει ελευθερία κινήσεων, εφόσον θα οριστικοποιηθεί η παραμονή στη Γ’ Εθνική, ώστε να μπορέσουν οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη να προβούν σε όλες τις ενέργειες που χρειάζονται, για ν’ αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά ο προγραμματισμός για την επόμενη μέρα. Αυτήν οι επίσημες ανακοινώσεις του συλλόγου την έχουν περιγράψει με τα πιο φωτεινά χρώματα, δίνοντας έναν τόνο αισιοδοξίας προς τον κόσμο της ομάδας.

Βέβαια, αυτό που σχολιάζεται στα ερυθρόλευκα στέκια είναι πώς γίνεται για ένα ματς που διεξήχθη 28 Ιανουαρίου, αυτό δηλαδή του Ρήγα Φεραίου με τον Ολυμπιακό Βόλου, να μην έχουν καταφέρει στην ΕΠΟ να βγάλουν μία οριστική απόφαση μετά από τρεις μήνες. Βέβαια, κρίνοντας και από τη γενικότερη καθυστέρηση που αφορά και σοβαρότερες υποθέσεις, άπαντες καταλαβαίνουν ότι η αθλητική δικαιοσύνη δουλεύει με ρυθμούς … χελώνας και δείχνουν την ανοχή τους, αν και η αλήθεια είναι ότι η διαρκής παράταση στην απόφαση για την έφεση του Ρήγα Φεραίου έχει κουράσει, με τους Βολιώτες να έχουν δικαιωθεί, ως γνωστόν, πρωτόδικα.

Η χρονιά τελείωσε για τον Ολυμπιακό Βόλου από την προηγούμενη βδομάδα με την ολοκλήρωση των προπονήσεων, ενώ η τελευταία συγκέντρωση έγινε εκτός γηπέδου την περασμένη Παρασκευή στο γεύμα που παρέθεσε ο Λάκης Μπακάλης σε ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, διοίκηση και προσωπικό της ομάδας ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία. Οι παίκτες, που δεν είναι από τον Βόλο, έχουν φύγει από την πόλη, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως ο Τόσκας, λόγω του ότι υπηρετεί τη θητεία τους σε μονάδα της Μαγνησίας, και περιμένουν κι αυτοί να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι.