noodles volos banner

Αισιόδοξα μηνύματα για Ιορδανίδη στη Νίκη

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία χρονικά προπόνηση της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη (24/4), έχοντας ως ορίζοντα τον επόμενο επίσημο αγώνα τους, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στις 9 Μαΐου.

Ο αντίπαλός τους θα γίνει γνωστός την Τετάρτη (25/4) που έρχεται, καθώς θα προκύψει από τον νικητή της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής του θεσμού, ανάμεσα σε Αστέρα Ιτέας κι Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι κυανόλευκοι επιθυμούν να συνεχιστεί η πορεία τους στο Κύπελλο, ωστόσο αυτό που προβληματίζει είναι το γεγονός πως από την προσπάθειά τους ενδέχεται να λείψουν ορισμένοι βασικοί ποδοσφαιριστές τους.

Αρχικά, εκτός πλάνων θα είναι σίγουρα οι Ντινιωτάκης και Τζιώρας, καθώς είναι τιμωρημένοι, με τον σέντερ φορ της Νίκης Βόλου, μάλιστα, να αντιμετωπίζει κι έναν τραυματισμό, τις τελευταίες μέρες.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ιορδανίδη και τον τραυματισμό του, τα νέα είναι είναι ενθαρρυντικά. Ο επιθετικός χαφ της Νίκης έβγαλε τον ώμο του, σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας, με τον ποδοσφαιριστή να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, ο Ιορδανίδης μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα, επιθυμώντας διακαώς να αγωνιστεί στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του. Η κατάσταση, όμως, δεν είναι τόσο απλή. Συγκεκριμένα, ο παίκτης θα εξεταστεί εκ νέου στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι επιτακτική η ανάγκη να χειρουργηθεί στον τραυματισμένο ώμο του, κάτι το οποίο αν γίνει, εξανεμίζει τις όποιες ελπίδες του να είναι διαθέσιμος στην προσεχή αναμέτρηση. Αν, όμως, κριθεί πως δε θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί επέμβαση, ο Ιορδανίδης θα ξεκινήσει "αγώνα δρόμου", προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να είναι στη διάθεση των Ξηροφώτου και Μπούις, στο παιχνίδι της 9ης Μαΐου.

Τέλος, εκτός Βόλου παραμένει ο Σέναντ Μπάιριτς, με την απουσία του από την πόλη να ενισχύει τα σενάρια περί οριστικής αποχώρησής του από τους κυανόλευκους.