noodles volos banner

Ο.Φ. Νίκης: "94 χρόνια γνήσια κι ανόθευτη"

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης αναφέρονται τα εξής: "Η Λέσχη του ΟΦ Νίκης είναι αναγκασμένη να απαντήσει στα λεγόμενα του ισοβίως αποκλεισμένου από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας (τώρα θα μου πείτε αυτός αλωνίζει τα αποδυτήρια, ψάχνει το γιο του δήθεν στους αγωνιστικούς χώρους). Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Σε γραπτή δήλωση του Αχ. Μπέου αναφέρεται πως τον εμπιστεύονται χιλιάδες συμπολίτες. Το εάν τον εμπιστεύονται, το 2019 είναι σιμά κοντά και θα φανεί. Επίσης αναφέρει τον τρόπο που διοικούσε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ολοι γνωρίζουν πώς. Χαστουκάκια στα αποδυτήρια, απειλές κι ό,τι αλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί από το πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Μιλάτε για διάλογο. Αυτή τη λέξη την έχετε διαγράψει από το λεξιλόγιό σας. Άλλωστε τα παραδείγματα είναι πολλά, όπως σε τηλεοπτικές εκπομπές τύπου Γαλάτη, είτε σε αθλητικές εκπομπές και όχι μόνο. Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο της πόλης μιλάτε για κατάπτυστη ανακοίνωση της Νίκης Βόλου. Και μια και μιλάτε για τέτοιου είδους ανακοινώσεις θα θέλαμε να διοργανώσετε ένα σεμινάριο καλής συμπεριφοράς, τύπου Πανθεσσαλικού και τύπου ΕΑΚ προς τη νεολαία του Βόλου.

Και ερχόμαστε και στην ξενόφερτη ομάδα που υπερασπίζεστε με νύχια και με δόντια για το ... καλό της πόλης. Οσο κι αν προσπαθείτε οι 300 του Λεωνίδα είστε και περιμένουμε να υλοποιήσετε την απόφαση να σταματήσετε να την στηρίζετε, εάν δεν σας ικανοποιεί ο αριθμός των φιλάθλων. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη ΔΕ της Νίκης Βόλου, περπατάνε με το κεφάλι ψηλά, σε αντίθεση με εσάς. 
 
Γιατί αρνηθήκατε τη βοήθεια προς το Γηροκομείο μέσω του φιλικού; Εσείς ένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος που μοιράζει τους μισθούς του σε απόρους συναθρώπους του; Θα σας πούμε εμείς το γιατί. Γιατί στο Γηροκομείο είναι πρόεδρος ο κ. Πάνου κι όχι ο κ. Θεοδώρου του Ορφανοτροφείου. Τελειώνοντας σας λέμε ότι η Νίκη Βόλου 94 χρόνια είναι γνήσια κι ανόθευτη και κανείς δε θα μπορέσει να την αγγίξει, ποτέ, γιατί πανω από όλα είνα ΙΔΕΑ".