noodles volos banner

Τέλος σεζόν με "τραπέζωμα" από Λ. Μπακάλη σε παίκτες και διοίκηση

Στον Ολυμπιακό Βόλου δεν περίμεναν το τέλος της βδομάδας, για να ολοκληρώσουν τις προπονήσεις και τελικά επέσπευσαν το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν πλέον τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας και φυσικά να κληθούν, προκειμένου να συζητήσουν για το αν θα παραμείνουν ή όχι.

Φυσικά, είναι ακόμη νωρίς να ανοίξει οποιαδήποτε συζήτηση, που θα περιλαμβάνει ονοματολογία για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν μέλη της ομάδας για την επόμενη σεζόν, καθώς αυτό που καίει είναι να ολοκληρωθούν οι διεργασίες για τους ανθρώπους που θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας της ομάδας.

Πάντως, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή την τελευταία της συγκέντρωση εκτός γηπέδου, αφού ο προπονητής Λάκης Μπακάλης θα κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δούλεψε, τους ανθρώπους του υπόλοιπου προπονητικού team, αλλά και τη διοίκηση, θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει άπαντες για τη συνεργασία τη φετινή περίοδο.

Μία συνεργασία που ξεκίνησε από τις 27 Νοεμβρίου, με τον Βελεστινιώτη προπονητή να διαδέχεται τον Κώστα Μπράτσο και βοηθούμενος από τις διοικητικές αλλαγές, αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν έβαλε τη δική του πινελιά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και την οδήγησε στον μοναδικό στόχο που υπήρχε βάσει της πορείας μέχρι τότε, που ήταν η παραμονή.

Ο Λάκης Μπακάλης κατέγραψε οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ όλοι εκτίμησαν το γεγονός ότι, παρόλο που μπορούσε να το αρνηθεί, κάθισε για πρώτη φορά στο ματς με τον ΝΠΣ στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλά προβλήματα και ηττήθηκαν με 4-0.

Αυτά και άλλα πολλά θα έχουν την ευκαιρία να τα θυμηθούν παίκτες, προπονητές και διοίκηση από τη φετινή δύσκολη χρονιά σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, που θα επιβεβαιώσει, καθώς η αγωνιστική σεζόν παίρνει και τυπικά τέλος, ότι ο Ολυμπιακός λειτούργησε σαν οικογένεια.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι ικανοποιημένοι και από το γεγονός ότι επικράτησαν στο τελευταίο ματς της χρονιάς της Νίκης με 4-2, καθώς, αν και η αναμέτρηση ήταν φιλική, οι παίκτες ανέτρεψαν ένα μέρος των κακών εντυπώσεων που δημιούργησαν φέτος, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και δίνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στους φιλάθλους για του χρόνου.

Last modified onFriday, 20 April 2018 08:42